Inca are folia de protectie pe volan si scaune. Pentru cat se vinde acest Corvette nou din 2003

Inca are folia de protectie pe volan si scaune. Pentru cat se vinde acest Corvette nou din 2003
  • Un Corvette cu numai 88 de kilometri la bord a fost scos recent la nvazare peste Ocean
  • Exemplarul cu pricina are deja 14 ani vechime si apartine editiei speciale 50th Anniversary
  • Nota de plata a bijuteriei americane se invarte in jurul sumei de 44.900 dolari
Distribuie pe Facebook

In timp ce unii aduna zeci de mii de kilometri pe an la volanul masinii din dotare, posesorul acestui Chevrolet Corvette din 2003 a preferat sa... nu se atinga deloc de bijuteria americana.

Iti mai aduci aminte de acel Chevrolet Corvette care a parcurs pana in prezent 1.1 milioane de kilometri? Ei bine, la polul opus se afla acest exemplar al bijuteriei americane, cu numai... 88 de kilometri la bord.

Masina cu pricina a fost scoasa recent la vanzare peste Ocean si se lauda cu tot felul de bunatati, precum scaune cu reglare electrica si functie de memorare a pozitiei, sistem de climatizare cu reglaj pe doua zone si chiar cruise control sau head-up display.

Chevrolet Corvette 50th Anniversary de vanzare

Printre dotarile oferite de acest Chevrolet Corvette din 2003 se mai numara, de asemenea, si o instalatie audio marca Bose, un sistem Remote Keyless Entry, dar si suspensie Magnetic Selective Ride.

Exemplarul scos recent la vanzare peste Ocean face parte din editia speciala 50th Anniversary, care celebreaza jumatate de secol de la aparitia bijuteriei americane, si se remarca la exterior printr-o caroserie de culoare visinie, plus ante in cinci spite.

Fiind vorba despre o masina decapotabila, plafonul retractabil realizat din material textil vine intr-o nuanta de bej, similara celei ce finiseaza pielea folosita pentru imbracarea scaunelor sport.

Chevrolet Corvette 50th Anniversary de vanzareChevrolet Corvette 50th Anniversary de vanzare

Chevrolet Corvette 50th Anniversary de vanzare

Din punct de vedere tehnic, acest Chevrolet Corvette apartinand editiei speciale 50th Anniversary nu aduce nimic diferit comparativ cu versiunea standard, sub capota exemplarului scos recent la vanzare peste Ocean regasindu-se tot un motor V8.

Un motor V8 cu aspiratie naturala si capacitate cilindrica de 5.7 litri, care livreaza puntii spate - prin intermediul unei cutii automate, undeva in jurul a 350 de cai putere si 488 de Newton-Metri.

In ceea ce priveste pretul bijuteriei americane, ei bine... nota de plata a exemplarului cu pricina se ridica la suma de 44.900 dolari. Asta inseamna, daca vrei, cu vreo 15.500 de dolari mai mult decat trebuie sa platesti pentru un Corvette decapotabil nou, dar din 2016.

Chevrolet Corvette 50th Anniversary de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Chevrolet Corvette 50th Anniversary de vanzare
mai multe