L-am lua de 9 din 10 ori inaintea noului model. Cu cat se vinde acest BMW E38 full echipat.

L-am lua de 9 din 10 ori inaintea noului model. Cu cat se vinde acest BMW E38 full echipat.
  • Un superb E38 fabricat la inceputul anilor 2000 a fost scos la vanzare
  • Exemplarul in cauza are motor V12, kilometri putin si toate dotarile din lume
  • Clientul masinii bavareze va avea de scos din buzunare 49.500 euro
Distribuie pe Facebook

Nici tu nu te numeri printre fanii noului BMW Seria 7? Ce-ai zice atunci de un E38 fabricat la inceputul anilor 2000, cu motor in 12 cilindri si complet echipat?

Daca din punctul de vedere al tehnologiei inglobate la bord nu are niciun fel de rival, noul BMW Seria 7 nu reuseste sa se ridice la acelasi nivel si atunci cand vine vorba despre design-ul oferit.

Marea problema a proaspat lansatului G11 (G12 in versiunea cu ampatament marit) o reprezinta asemanarea mult prea mare cu ultima generatie a Seriei 3, situatie care nu este valabila, de exemplul, si in cazul modelului E38.

Si daca tot am ajuns sa discutam despre vechiul E38, ei bine... atunci trebuie precizat ca un superb exemplar al fostei nave amiral din Munchen a fost scos recent la vanzare in Olanda.

BMW E38 Individual de vanzareBMW E38 Individual de vanzare

Nu vorbim insa despre orice exemplar, ci despre un 750iL fabricat la inceputul anilor 2000, rulat pentru numai 28.000 de kilometri si, probabil cel mai important aspect, echipat cu toate dotarile posibile si imposibile.

Intr-o alta ordine de idei, fericitul client al acestui E38 se va alege, pentru inceput, cu o caroserie finisata in nuanta Sepia dezvoltata de catre specialistii departamentului Individual.

Tot a BMW Individual miroase si interiorul, care adopta insertii de piele Nappa la nivelul panoului de bord, consolei centrale, scaunelor fate, banchetei spate si fetelor usilor, respectiv insertii de piele Nubuck la nivelul plafonului.

BMW E38 Individual de vanzareBMW E38 Individual de vanzare

Ce putem spune despre lista cu echipamente disponibile? Pai, sa vedem: avem faruri cu xenon, transmisie automata, dar si suspensie cu control electronic al amortizoarelor, daca vrei.

Apoi aducem in discutie scaunele reglabile electric cu functie de incalzire, masaj si memorie, oferite in compania climatizarii automate, sistemului de navigatie si a unor... masute, televizor, respectiv frigider pentru pasagerii spate.

Pretul fostei nave amiral din Munchen? Pe masura ingredientelor anterior mentionate, nota de plata a meniului in cauza ajungand la 49.500 de euro - suma pentru care poti lua un F10 nou-nout.

BMW E38 Individual de vanzareBMW E38 Individual de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze BMW E38 Individual de vanzare
mai multe