La inceputul anilor 2000 era cel mai rapid break din lume. Cu cat se mai vinde astazi un RS4 Avant in stare buna

La inceputul anilor 2000 era cel mai rapid break din lume. Cu cat se mai vinde astazi un RS4 Avant in stare buna
  • Un Audi RS4 fabricat la inceputul anilor 2000 e de vanzare in Olanda
  • Automobilul cu pricina a parcurs pana in prezent numai 79.500 de kilometri
  • Nota de plata a exemplarului in cauza se invarte in jurul sumei de 44.500 euro
Distribuie pe Facebook

Un Audi RS4 Avant de la sfarsitul anului 2001 e de vanzare in Olanda. Automobilul cu pricina a parcurs pana in ziua de astazi numai 79.500 de kilometri, iar nota sa de plata se invarte in jurul sumei de 44.500 euro.

A fost lansat pe piata la inceputul anilor 2000 si a impresionat o lume intreaga cu performantele sale. Nimeni nu si-ar fi putut inchipui pe atunci un break cu motor V6 bi-turbo si performante de supercar.

Vorbim, bineinteles, despre prima generatie a modelului Audi RS4 Avant, care le oferea celor cu dare de mana un total de 381 de cai putere, plus o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.9 secunde.

Nu lipseau din meniu, de asemenea, nici transmisia manuala cu sase rapoarte sau sistemul de tractiune integrala quattro, lista cu specificatii tehnice culminand cu viteza maxima limitata la 250 kilometri pe ora.

Audi RS4 Avant de vanzareAudi RS4 Avant de vanzare

Trecem in revista si productia de numai 6.030 de exemplare, iar motivele pentru care prima generatie a modelului Audi RS4 Avant a devenit si cea mai ravnita dintre cele trei lansate sunt cat se poate de evidente.

Odata cu cererea pentru break-ul german de inalta performanta au crescut insa si preturile de vanzare, un exemplar in stare buna ajungand sa coste chiar si 44.500 de euro - asa cum se intampla in cazul de fata.

In schimbul sumei cu pricina ne intampina un Audi RS4 Avant de la sfarsitul anului 2001, care a parcurs pana in ziua de astazi numai 79.500 de kilometri. Iar vestile bune se opresc aici, clientul acestei masini urmand a se alege inclusiv cu o larga gama de dotari, precum climatizare automata, sistem de navigatie, incalzire in scaune si asa mai departe.

Audi RS4 Avant de vanzareAudi RS4 Avant de vanzare

Audi RS4 Avant de vanzareAudi RS4 Avant de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Audi RS4 Avant de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2016