Mai bine de atat nici ca se poate. Un M5 E39 cu transmisie manuala si doar 492 km la bord e de vanzare in SUA

Mai bine de atat nici ca se poate. Un M5 E39 cu transmisie manuala si doar 492 km la bord e de vanzare in SUA
  • Un BMW M5 cu numai 492 km la bord e de vanzare in SUA
  • Masina bavareza ofera un motor V8 si o cutie manuala
  • Pretul de vanzare ramane un mare mister
Distribuie pe Facebook

Din pacate, showroom-ul care se ocupa cu vanzarea masinii bavareze nu a publicat si pretul pretiosului exemplar fabricat la inceputul anilor 2000.

Sansele ca BMW sa mai lanseze vreodata un M5 cu motor aspirat si cutie manuala sunt extrem de mici in acest moment, inclusiv urmatoarea generatie a masinii bavareze de inalta performanta anuntand un propulsor bi-turbo si o transmisie automata cu dublu ambreiaj.

Vesti bune avem insa si pentru cei din prima categorie, un exemplar al generatiei E39 fiind scos recent la vanzare de catre un showroom de peste Ocean. Dar nu orice fel de exemplar, ci unul care a parcurs din 2003 si pana in prezent numai 492 kilometri.

Asa cum promiteam si anterior, sub capota avem un motor aspirat cu opt cilindri in V si capacitate de 4.9 litri, care lucreaza impreuna cu o cutie manuala in sase rapoarte pentru a livra (exclusiv) puntii spate undeva in jurul a 400 de cai putere.

BMW M5 E39 cu 306 mile la bordBMW M5 E39 cu 306 mile la bord

BMW M5 E39 cu 306 mile la bord

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ cinci secunde, acelasi BMW M5 E39 fiind capabil inclusiv de o incursiune pana la pragul celor 250 de kilometri pe ora - acolo unde inginerii bavarezi au montat o limita electronica.

Revenind la exemplarul din cazul de fata, acesta se mai remarca si printr-o lista generoasa cu dotari, viitorul clienti al masinii primind - printre altele - si jante din aliaj, faruri cu xenon sau scaune fata reglabile electric, cu memorie si functie de incalzire.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici climatizarea automata, tapiteria din piele neagra, sistemul de navigatie cu DVD sau senzorii de parcare. Avem, de asemenea, si geamuri, plus oglinzi electrice, plafon imbracat in alcantara sau perdelute spate.

In cele din urma, anuntul de vanzare al acestui BMW M5 E39 ne mai dezvaluie si ca masina bavareza de inalta performanta a primit recent noi consumabile, precum filtre si lichide pentru motor, cutie, diferential samd. Pretul de vanzare ramane in schimb un mister.

BMW M5 E39 cu 306 mile la bord

BMW M5 E39 cu 306 mile la bord

BMW M5 E39 cu 306 mile la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze BMW M5 E39 cu 306 mile la bord
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2016