Masina ASTA te va face unic printre prietenii tai. Si costa doar 1.250 euro!

Masina ASTA te va face unic printre prietenii tai. Si costa doar 1.250 euro!
  • Un Pontiac Grand-Prix Coupe e de vanzare in Olanda
  • Masina are aproximativ 183.000 kilometri la bord
  • Pretul de achizitie se ridica la... doar 1.250 euro
Distribuie pe Facebook

Un Pontiac Grand-Prix Coupe fabricat in 1991 este de vanzare in Olanda. Masina are numai 183.000 de kilometri la bord si "impresioneaza" in special prin design-ul sau.

Acum sa nu ne intelegi cumva gresit. Automobilul american nu este nici pe departe cel mai reusit din acest punct de vedere. Nici macar motorul ascuns sub capota nu amelioreaza in vreun fel situatia, viitorul proprietar avand la dispozitie un V6 de 3.1 litri si... 139 cai putere.

Pontiac Grand-Prix Coupe de vanzarePontiac Grand-Prix Coupe de vanzare

Pontiac Grand-Prix Coupe de vanzare

Drept urmare, care este farmecul acestui Pontiac Grand-Prix Coupe si cum te va face el unic printre prietenii tai? Dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, principalul punct de "atractie" in cazul de fata il reprezinta interiorul. Sau, mult mai bine zis, numarul (mare) de butoane de la nivelul interiorului.

Peste zece dintre acestea au invadat doar volanul cu design in patru spite, modelul american depasind chiar si Ferrari-ul 458 Italia la capitolul cu pricina. Nici comenzile sistemelor de iluminare sau climatizare nu se lasa insa mai prejos, viitorul proprietar avand ceva de butonat si cautat pentru a ajunge la concluzia dorita.

Una peste alta, este interesant de studiat cum au evoluat interioarele auto in ultimele (aproape) doua decenii si jumatate, butoanele multiple disparand in detrimentul fie ar ecranelor tactile de dimensiuni generoase, fie al joystick-urilor ce controleaza absolut toate echipamentele electrice si electronice de la bord.

Asadar, acest Pontiac Grand-Prix Coupe nu reprezinta chiar alegerea ideala pentru cei aflati in cautarea unei masini de zi cu zi, insa ar putea fi luat cu mare usurinta in considerare de catre cei care viseaza la o piesa de colectie extrem de ieftina.

Pontiac Grand-Prix Coupe de vanzare

Pontiac Grand-Prix Coupe de vanzarePontiac Grand-Prix Coupe de vanzarePontiac Grand-Prix Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Pontiac Grand-Prix Coupe de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2015