Mos Craciun exista: Un BMW E30 nou-nout e de vanzare in Olanda

Mos Craciun exista: Un BMW E30 nou-nout e de vanzare in Olanda
  • Un dealer auto din Olanda are la vanzare un BMW Seria 3 (E30) cu numai 247 kilometri la bord
  • Masina a fost fabricata in anul 1985 si dispune de un motor de 2.3 litri in sase cilindri
  • Lista cu datori include 150 CP, cutie manuala, diferential, scaune sport, casetofon si altele
Distribuie pe Facebook

Fan al automobilelor bavareze sau simplu admirator al operelor clasice pe patru roti? Indiferent de care parte a baricadei te afli, suntem mai mult ca siguri ca vei savura pe deplin urmatoarea creatie.

Craciunul vine anul acesta mult mai devreme decat ne-am fi putut inchipui, un dealer din Olanda scotand recent la vanzare ceea ce poate fi catalogat drept cadoul perfect pentru pasionatii de automobile. Vorbim mai exact de un BMW Seria 3 fabricat aprilie 1985, care a vazut lumina zilei in ultimele trei decenii pentru doar 247 de kilometri.

BMW E30 cu 247 km la bordBMW E30 cu 247 km la bord

BMW E30 cu 247 km la bord

Din pacate, povestea din spatele acestui exemplar ramane un mare mister, insa fotografiile indica faptul ca a fost pastrat in cele mai bune conditii. Ba chiar mai mult de-atat, pe numeroase dintre componentele mecanice regasite sub caroserie inca se mai observa urmele de ceara aplicata de bavarezi la momentul iesirii masinii pe portile fabricii.

Acum, in ceea ce priveste oferta propriu-zisa, BMW-ul E30 din cazul de fata vine in versiunea de motorizare 323i, ce ascunde sub capota un propulsor aspirat cu sase cilindri in linie si capacitate de 2.291 centimetri cubi. Cei 150 CP intalniti in dreptul puterii maxime sunt livrati exclusiv rotilor spate, prin intermediul unei transmisii manuale cu cinci rapoarte.

Nu lipsesc de pe lista cu bunatati, de asemenea, nici diferentialul cu alunecare limitata, volanul sport in trei spite sau scaunele Recaro cu suport lateral marit, printre dotarile puse de automobilul bavarez la dispozitia viitorului sau proprietar numarandu-se inclusiv o pereche de oglinzi reglabile electric, plus un radiocasetofon Bavaria cu difuzoare fata / spate.

Cat despre pretul de achizitie, nu-l putem decat estima. Cert este ca acest BMW 323i E30 face toti banii din lume, atat la propriu, cat si la figurat. Nu de alta, dar ceva ne spune ca un exemplar similar, cu doar 247 de kilometri la bord, nu mai exista pe aceasta planeta. Nu cel putin in aceasta interesanta combinatie de exterior rosu si interior gri.

Nu aceasta este masina la care visezi? Ce-ai zice atunci de un Mercedes 190E fabricat in 1992 si rulat pentru numai 17.960 euro?

BMW E30 cu 247 km la bord

BMW E30 cu 247 km la bord

BMW E30 cu 247 km la bord

BMW E30 cu 247 km la bord

BMW E30 cu 247 km la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (56) Poze BMW E30 cu 247 km la bord
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2015