O sa te indragostesti ireversibil de el. Un Opel Calibra nou-nout se vinde acum in Finlanda

O sa te indragostesti ireversibil de el. Un Opel Calibra nou-nout se vinde acum in Finlanda
  • Un Opel Calibra cu numai 582 km la bord a fost scos la vanzare in Finlanda
  • Exemplarul in cauza se lauda cu o unitate turbo de 204 CP si un sistem AWD
  • Aproape 30.000 de euro va avea de platit viitorul client pe masina germana
Distribuie pe Facebook

Fanii marcii Opel o vor lua razna la auzul acestei vesti: un Calibra cu numai 582 de kilometri la bord e acum de vanzare in Finlanda.

Ai visat dintotdeauna la un Opel Calibra, insa niciodata nu ai gasit unul in stare decenta? Ei bine, acum este sansa ta sa iti indeplinesti visul de-o viata: un exemplar cu numai 582 de kilometri la bord isi cauta o noua casa.

Masina germana se afla in prezent in Finlanda si, unde mai pui, vine la pachet alaturi de o motorizare turbo de 204 cai putere. In plus, pentru ca totul sa fie perfect, o cutie manuala cu sase trepte si un sistem de tractiune integrala completeaza pachetul tehnic.

In ceea ce priveste lista cu dotari, avem jante din aliaj, geamuri si oglinzi electrice, tapiterie din piele, dar si servodirectie, computer de bord sau instalatie audio. Toate originale, conform anuntului de vanzare.

Opel Calibra cu 582 km la bord

Opel Calibra cu 582 km la bord

Tot din cadrul aceluiasi anunt de vanzare aflam si ca acest Calibra Turbo 16V 4x4 a iesit de pe portile fabricii marcii Opel in anul 1992, prima inmatriculare a masinii germane avand insa loc abia (aproape) jumatate de deceniu mai tarziu, la inceputul lui 1996.

Daca vine vorba despre defectele exemplarului cu pricina, viitorul cumparator trebuie sa stie ca se va confrunta cu mici probleme la nivelul spoilerului fata, respectiv ceasurilor de bord - probleme care se vad si in imagini.

Masina germana nu are niciun fel de rugina, iar daca te intrebi care este secretul din spatele celor numai 582 de kilometri parcursi in aproximativ 25 de ani, ei bine... se pare ca acest Calibra Turbo 16V 4x4 a jucat un rol important in atragerea clientilor in cadrul unui showroom Opel.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur detaliu de precizat, si anume pretul de vanzare al exemplarului cu pricina: 29.900 euro sau, daca vrei, cu vreo 6.000 de euro mai putin decat pentru un Astra OPC nou.

Opel Calibra cu 582 km la bord

Opel Calibra cu 582 km la bord

Opel Calibra cu 582 km la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Opel Calibra cu 582 km la bord
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2016