Renault-ul ASTA are doar 15.716 km la bord si a fost candva de vanzare

Renault-ul ASTA are doar 15.716 km la bord si a fost candva de vanzare
  • Un dealer auto din Olanda a avut la vanzare un Renault 5 Turbo2 cu numai 15.716 kilometri la bord
  • Modelul francez a fost fabricat in anul 1986 si ascunde sub capota un motor supraalimentat, de 160 CP
  • Printre dotarile exemplarului din cazul de fata intalnim si aerul conditionat sau geamurile electrice
Distribuie pe Facebook

Nu avem nici macar cea mai mica idee cu privire la suma pentru care modelul francez s-a dat intre timp, insa ceva ne spune ca efortul financiar a meritat pe deplin.

Prezentat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Paris din 1980, Renault-ul 5 Turbo2 a luat prin surprindere o intreaga planeta multumita caracteristicilor sale de ordin tehnic.

Descris de oficialii companiei din Hexagon ca un supercar, modelul francez a fost impins in Hall of Fame-ul industriei auto in special de unitatea turbo pe benzina montata central, in spatele locurilor fata.

Renault 5 Turbo2 de vanzareRenault 5 Turbo2 de vanzare

Renault 5 Turbo2 de vanzare

Echipat cu un total de patru cilindri si o capacitate de 1.4 litri, propulsorul de 160 CP lucreaza alaturi de o cutie manuala in cinci trepte si profita de avantajul greutatii scazute pentru a livra un maximum de performanta.

Intr-o alta ordine de idei, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza mai putin de sapte secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana pe la pragul celor 200 kilometri pe ora.

Dar lista cu atractii principale nu se sfarseste aici pentru Renault-ul 5 Turbo2, modelul francez impresionand inclusiv prin exclusivitatea garantata de productia limitata la doar 3.180 de exemplare.

Unul dintre acestea a fost scos recent la vanzare de un dealer auto din Olanda, gasindu-si aproape instant un nou proprietar. Un lucru de la sine inteles, masina in cauza parcurand pana in prezent circa 15.716 kilometri.

PS: Nu avem nici macar cea mai mica idee cu privire la suma pentru care acest Renault 5 Turbo2 s-a dat intre timp, insa ceva ne spune ca efortul financiar a meritat pe deplin. Atat din punctul de vedere al ofertei tehnice, cat si celei estetice, care combina cu mare succes negrul caroseriei cu bejul scaunelor sport (si nu numai).

Renault 5 Turbo2 de vanzare

Renault 5 Turbo2 de vanzare

Renault 5 Turbo2 de vanzare

Renault 5 Turbo2 de vanzare

Renault 5 Turbo2 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (118) Poze Renault 5 Turbo2 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2015