Retromobil Club Romania te invita la Fabricat in Romania

Retromobil Club Romania te invita la Fabricat in Romania
Niciodata nu am stiut sa ne mandrim cu ceea ce produce tara noastra. Si multa lume habar nu are ca in Romania s-au facut o sumedenie de vehicule care au facut istorie. Un exemplu este si masina lui Aurel Persu din 1923, care a fost prima masina cu profil aerodinamic din lume. In cinstea lui, sambata, 25 mai in Politehnica, Bucuresti, va avea loc expozitia Fabricat in Romania.
Distribuie pe Facebook

FABRICAT IN ROMANIA - expozitia vehiculelor de fabricatie romaneasca va avea loc la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Transporturi, sambata incepand cu ora 9:30.

Evenimentul dedicat tuturor vehiculelor fabricate in tara noastra este organizata de Departamentul Autovehicule Rutiere si RETROMOBIL CLUB ROMANIA si este la cea de-a doua editie.

Evenimentul va reuni pe platoul din fata Facultatii de Transporturi (9:30-13:00) automobile, autoutiliare, camioane, motociclete si motorete de fabricatie romaneasca.

Editia din acest an a expozitiei este dedicata automobilului PERSU, de la fabricarea caruia se implinesc 90 de ani. Aurel Persu a fost un inginer care a reusit fabricarea primului automobil cu un coeficient aerodinamic de numai 0,22, o cifra greu de atins si in ziua de azi.

VINO SAMBATA SA VEZI CE ALTE MASINI SURPRINZATOARE AU MAI FOST REALIZATE IN ROMANIA!

Aurel Persu

Distribuie pe Facebook
mai multe