Se vinde la pachet alaturi de un motor V6 biturbo. Cum arata si cat costa acest exclusivist Audi

Se vinde la pachet alaturi de un motor V6 biturbo. Cum arata si cat costa acest exclusivist Audi
  • Un Audi S4 din '98 a fost scos la vanzare in Olanda
  • Exemplarul cu pricina are numai 89.102 kilometri la bord
  • Pretul de vanzare se invarte in jurul sumei de 20.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Ascunde sub capota un V6 biturbo de 265 CP si are nevoie de numai 5.6 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h multumita tractiunii integrale din dotare.

In cazul in care nu te-ai prins inca despre ce este vorba, ei bine... principalul subiect al acestui material il reprezinta modelul Audi S4 B5, fabricat in perioada 1997 - 2001.

Unul dintre exemplarele construite in cei patru ani a fost scos la vanzare in Olanda si se lauda cu numai un singur proprietar - care a parcurs pana in prezent undeva in jurul a 89.100 kilometri.

Conform anuntului cu pricina, de reviziile acestui Audi A4 s-a ocupat intotdeauna acelasi service, iar cea mai recenta a avut loc acum circa 5.500 km, la 83.600 de kilometri.

Audi S4 de vanzareAudi S4 de vanzare

Printre dotarile pe care masina germana le ofera se numara si urmatoarele echipamente: geamuri electrice, scaune incalzite, volan si schimbator imbracate in piele, respectiv radiocasetofon.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici airbag-urile (inclusiv cele laterale), farurile cu xenon, ABS-ul, ESP-ul sau computerul de bord, jantele din aliaj si farurile cu xenon.

Revenind la partea tehnica, tinem sa reamintim ca modelul Audi S4 B5 ascunde sub capota o motorizare biturbo cu sase cilindri in V si capacitate de 2.7 litri, ce dezvolta 265 de cai putere.

Audi S4 de vanzare

Lista cu ingrediente magice este completata de o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala quattro, astfel ca performantele sunt dintre cele mai impresionante.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 5.6 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana la pragul celor 250 de kilometri pe ora.

In ceea ce priveste partea estetica, exemplarul scos la vanzare in Olanda pentru suma de 19.950 euro se remarca printr-o combinatie clasica de exterior galben, plus interior negru.

Audi S4 de vanzareAudi S4 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Audi S4 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2016