Uita de M3. Alpina B6 3.5S este BMW-ul E30 pe care il vrei cu adevarat

Uita de M3. Alpina B6 3.5S este BMW-ul E30 pe care il vrei cu adevarat
  • Un exclusivist Alpina B6 3.5S a fost scos la vanzare in Franta
  • Masina bavareza ofera un motor I6 de 3.5 litri si 254 cai putere
  • Suma pe care cumparatorul o va plati ramane un mare mister
Distribuie pe Facebook

Vestea buna? Unul dintre cele numai 62 de exemplare a fost scos recent la vanzare in Franta. Vestea proasta? Nimeni nu stie inca nimic despre pretul cerut pe masina bavareza.

Un motor aspirat cu minim 195 de cai putere sub capota, o cutie manuala cu cinci trepte de viteza, tractiune spate si greutate. Cu asemenea caracteristici intr-un timp in care industria auto pune tot mai mult accentul pe protectia mediului si siguranta pasagerilor, nu este deloc de mirare ca "vechiul" BMW M3 E30 se afla la mare cautare.

Alpina B6 3.5S de vanzareAlpina B6 3.5S de vanzare

Alpina B6 3.5S de vanzare

Ca vorbim despre "banala" versiune standard ori varianta de top Sport Evolution, chiar nu exista... sa dai gres. De fapt, ai putea regreta ulterior ca nu ai optat pentru un Alpina B6 3.5S. Stii si tu, acel E30 cu motorizare aspirata in sase cilindri, de 3.5 litri si aproximativ 254 de cai putere. Exact, editia care a fost fabricata in numai 62 de exemplare.

De unde faci rost de unul? Buna intrebare. Franta este raspunsul pe care il cauti, automobilul acolo la vanzare prezentandu-se intr-o stare absolut ireprosabila. Din pacate, numarul kilometrilor parcursi de catre acesta lipseste din anunt, insa tinand cont ca avem de-a face cu un model nerestaurat... "mizam" pe o valoare extrem de mica.

Nici despre pret nu avem prea multe detalii - nici macar unul singur, ca sa fim corecti, dar o formula precum cea din cazul de fata, cu variabile precum "masina rara", "stare impecabila" si probabil "kilometri putini" vine cu un pret pe masura. Acum, ca o depasi sau nu pragul celor 100.000 de euro, doar vanzatorul acestui Alpina B6 3.5S din '89 stie.

Alpina B6 3.5S de vanzare

Alpina B6 3.5S de vanzare

Alpina B6 3.5S de vanzare

Alpina B6 3.5S de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Alpina B6 3.5S de vanzare
mai multe