Un BMW M3 LTW detinut de Paul Walker, vandut pentru o suma greu de imaginat

Un BMW M3 LTW detinut de Paul Walker, vandut pentru o suma greu de imaginat
  • Un BMW M3 LTW detinut de Paul Walker s-a vandut pentru 199.990 dolari
  • Masina bavareza a fost construita in 1995 si avea doar 167 kilometri la bord
  • Exemplarul in cauza este unul dintre cele aproximativ 125 fabricate in total
Distribuie pe Facebook

Masinile conduse si / sau detinute de regretatul Paul Walker se vand in continuare pentru sume greu de imaginat.

Cel mai recent exemplu in acest sens il reprezinta un BMW M3 E36, care a reusit sa le aduca celor de la Enthusiast Auto Group nici mai mult, nici mai putin de 200.000 de dolari.

Bine, acum nu iti inchipui ca vorbim despre un exemplar oarecare, cel din cazul de fata facand parte din colectia speciala LTW (Lightweight) - a carei productie a fost limitata la circa 125 de unitati.

Proiectata pentru ca bavarezii sa poata participa in competitiile cu motor ale anilor '90, masina cu pricina avea sa serveasca drept sursa de inspiratie la reteta viitorului E46 CSL.

BMW M3 E36 LTW detinut de Paul WalkerBMW M3 E36 LTW detinut de Paul Walker

BMW M3 E36 LTW detinut de Paul Walker

Asta inseamna, in libera traducere, ca BMW-ul M3 E36 LTW nu dispune de multe dintre dotarile de lux si confort ale versiunii standard, radio-ul si climatizarea automata fiind indepartate, de exemplu, din peisaj.

De o soarta similara au avut parte inclusiv tapiteria din piele, scaunele cu reglare eletrica sau trapa cu actionare automata, cura de slabire avand ca rezultat final un minus de aproximativ 90 de kilograme.

Iar surprizele nu se opresc aici, imbunatatirile operate de inginerii bavarezi continuand la nivelul suspensiei sport, diferentialului cu alunecare limitata si chiar unitatii de control a propulsorului in sase cilindri.

Referitor la aspectul estetic, BMW-ul M3 E36 LTW se distinge in special prin caroseria finisata in nuanta Alpine White si accesorizata cu dungi in cele trei culori ce compun logo-ul departamentului Motorsport.

Nu lipsesc insa de la acelasi exterior nici spoilerele fata / spate agresiv-stilizate, eleronul de dimensiuni generoase sau jantele forjate pe 17 inch, meniul stilistic continuand cu scaunele sport si fibra de carbon de la interior.

BMW M3 E36 LTW detinut de Paul Walker

BMW M3 E36 LTW detinut de Paul Walker

BMW M3 E36 LTW detinut de Paul Walker

BMW M3 E36 LTW detinut de Paul Walker

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze BMW M3 E36 LTW detinut de Paul Walker
mai multe