Un Hummer H1 detinut de Tupac Shakur a fost vandut cu de trei ori pretul initial

Un Hummer H1 detinut de Tupac Shakur a fost vandut cu de trei ori pretul initial
  • Un Hummer H1 detinut de 2Pac s-a vandut cu 337,114 de dolari
  • Masina avea doar 16.255 de kilometri la bord
  • Sub capota se ascunde o motorizare V8 turbodiesel de 6.5 litri
Distribuie pe Facebook

Un Hummer H1, ultima masina cumparata de Tupac Shakur cu o luna inaintea tragicei intamplari in urma careia si-a pierdut viata, a fost vandut cu de trei ori pretul initial.

Nu trebuie sa fii un mare fan al muzicii rap ca sa stii cine a fost Tupac Shakur si cum a incetat din viata unul dintre cei mai iubiti muzicieni ai Americii.

In noaptea de 7 septembrie 1996, dupa ce a participat la meciul de box dintre Bruce Seldon si Mike Tyson la arena MGM din Las Vegas, 2Pac a fost impuscat mortal pe bulevardul Las Vegas in timp ce se afla in masina. Vinovatii nu au fost prinsi nici pana in ziua de azi.

Datorita popularitatii sale, fanii platesc sume considerabile de bani pentru orice a avut legatura cu unul dintre idolii multor generatii. Dovada este si acest Hummer H1 de culoare neagra, ultima masina cumparata de 2Pac, care a fost estimata la 100.000 de dolari, dar a fost cumparata cu 337,114 de dolari la licitatia organizata de RR Auction.

Hummer H1 detinut de Tupac ShakurHummer H1 detinut de Tupac Shakur

Si asa o masina destul de rara, Hummer-ul H1 mai sus mentionat are cateva detalii care il vor face sa iasa si mai mult in evidenta. Printre altele, vine echipata cu lumini off-road Dick Cepek de 38 inchi, un reflector care se invarte 360 de grade, jante si anvelope off-road supradimensionate GC Package si, coincidenta sau nu, in partea din spate pe lateral inscriptionat cuvantul "Eliminator".

Interiorul bej este completat de un sistem audio Clarion, GPS Sony, un sistem central de umflare a rotilor, aer conditionat sau geamuri fumurii.

Hummer-ul este propulsat de un motor V8 turbodiesel de 6.5 litri si cutie automata. Cu doar 10,101 mile rulate (16.255 km), masina vine impreuna cu un set personalizat de numere de inmatriculare "YANKPAK" si cu doua copii ale certificatului de inmatriculare, unde Tupac Shakur este trecut ca detinatorul initial al masinii.

Hummer H1 detinut de Tupac Shakur

Hummer H1 detinut de Tupac Shakur

Hummer H1 detinut de Tupac Shakur

Hummer H1 detinut de Tupac Shakur

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Hummer H1 detinut de Tupac Shakur
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2016