Un showroom General Motors plin cu masini vechi, scos la licitatie

Un showroom General Motors plin cu masini vechi, scos la licitatie
  • Licitatia este pe 6 septembrie
  • Sunt puse la vanzare si masini din anii '20
  • Valoare totala se asteapta sa depaseasca 1 milion de dolari
Distribuie pe Facebook

Nu demult va aratam un showroom Chevrolet cu masini de colectie care a ramas intact vreme de zeci de ani. Acum, undeva in Nebraska, o casa de licitatii scoate la vanzare un lot urias de masini si piese uitate de vreme intr-un showroom General Motors.

Familia Bullock a unui mare industrias din Nebraska s-a hotarat sa lichideze un showroom si sa vanda toate bijuteriile uitate la interior de multi ani. Mai precis, un garaj plin de masini vechi din anii '40 pana in '60, piese auto si o sumedenie de elemente valoroase, va fi scos la licitatie astfel incat urmasii in viata cu numele de Bullock sa poata vinde terenul. Insa se pare ca reprezentanta General Motors are valoare istorica, asa ca cel mai probabil aceasta va fi reconditionata.

Bullock

In interiorul reprezentantei se afla un showroom, dar si un depozit de piese noi si un atelier de reperatii auto. In total sunt circa 170 de automobile, unele perfect functionale, cum ar fi raritati de Pontiac GTO, Ford Model A, Cadillac 60 4-Door Sedan, Pontiac Chieftain, Studebaker sau alt exemplare puternice care au facut istorie in anii '50. Insa majoritatea masinilor vandute sunt nefunctionale, incomplete, ce pot fi vandute pentru piese sau pentru reconditionare. Printre acestea se numara Chevrolet Chevelle, Buick GS Coupe, Oldsmobile Woodie, Ford Pickup si multe alte muscle-cars.

Bullock

Exista printre exponatele care se vor vinde si masini Ford din anii '30, dar si un exemplar de competitie marca Buick din 1925, o masina de curse cu 2 locuri. In plus, sunt foarte multe piese rare si valoroase, precum motoare V8 originale, componente de caroserie, elemente mecanice si chiar anvelope noi-noute din anii '50. Si, pe langa toate aceste bunatati, se vor mai scoate la licitatie si diverse elemente cu mare cautare printre colectionari, precum semne originale legate de lumea auto, pompe de benzina si chiar jucarii, precum masinute originale cu pedale.

Bullock

Vestea ca un showroom de acest gen a fost scos la lumina si masinile gasite acolo vandute, nu poate decat sa ne bucure. Astfel de comori sunt tot mai rare, iar aceste masini de colectie merita reconditionate ca cineva sa poata circula cu ele. Ne place atat de mult cand cineva gaseste astfel de comori, incat tare ne-am dori sa fim acolo si sa punem mana pe aceste bijuterii uitate de vreme care au deja o vechime de mai bine de 70-90 de ani in unele cazuri. Cine stie, poate gasim asa ceva si in Romania, vreun garaj cu vehicule romanesti uitate de timp...

Bullock

Bullock

Bullock

Bullock

Bullock

Bullock

Bullock

Bullock

Bullock

Bullock

BullockBullock

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (92) Poze Bullock
mai multe