Urmatorul BMW E39 e de vanzare pentru 44.900 dolari. Isi merita banii sau nu?

Urmatorul BMW E39 e de vanzare pentru 44.900 dolari. Isi merita banii sau nu?
  • Un BMW M5 E39 din 2002 e de vanzare in SUA
  • Automobil bavarez are numai 46.295 km la bord
  • Nota de plata se ridica la suma de 44.900 dolari
Distribuie pe Facebook

Inainte de a ne raspunde la aceasta intrebare, iata si cu ce se lauda exemplarul din cazul de fata.

In primul si in primul rand, ascunde sub capota un propulsor aspirat cu opt cilindri in V. Avand o capacitate cilindrica de 4.9 litri, unitatea cu pricina produce un total de aproximativ 400 CP.

Intreaga putere este livrata puntii spate prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte. Plimbarile la bordul masinii bavareze se anunta astfel o adevarata placere.

Indiferent ca in fata ta se deschide un drum drept, perfect pentru a testa acceleratiile fulminante promise de oficialii BMW, sau un circuit plin de viraje, numai bun pentru a pune la incercare suspensia sport, dar si franele de inalta performanta.

BMW M5 E39 de vanzareBMW M5 E39 de vanzare

BMW M5 E39 de vanzare

Lasam insa in urma departamentul tehnic si ne indreptam atentia catre cel estetic, acolo unde M5-ul E39 ne intampina alaturi de spoilere fata / spate agresiv stilizate si jante din aliaj de dimensiuni generoase.

La nivel de interior, exemplarul din cazul de fata impresioneaza in special prin tapiteria din piele de culoare neagra, acompaniata de ornamente din lemn masiv.

Lista cu dotari este si ea la inaltime, farurile cu xenon, scaunele reglabile electric, pilotul automat sau sistemul de navigatie numarandu-se printre principalele atractii ale masinii bavareze.

BMW M5 E39 de vanzare

BMW M5 E39 de vanzareBMW M5 E39 de vanzare

Dar surprizele nu se opresc aici. De fapt, abia acum incep. Pentru ca, vezi tu, BMW-ul M5 E39 scos la vanzare de americanii de la Exotic Classics se lauda cu aproximativ 46.295 de kilometri la bord.

De asemenea, conform aceluiasi anunt, exemplarul din cazul de fata are la activ un singur proprietar, un alt atu al masinii bavareze fiind faptul ca a fost tinuta in ultimii 13 ani - din 2002 si pana in prezent, doar in garaj.

Drept urmare, starea ireprosabila a caroseriei nu ar trebui sa mai reprezinta chiar o surpriza majora. Ba dimpotriva. Se justifica insa cei 44.900 dolari anterior mentionati?

BMW M5 E39 de vanzareBMW M5 E39 de vanzare

BMW M5 E39 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze BMW M5 E39 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2015