De Halloween, preturile se sperie la KITT Romania!

De Halloween, preturile se sperie la KITT Romania!
  • 30% discount primesc unele produse de la KITT
  • Intra pe www.accesoriiautotuning.ro ca sa beneficiezi de oferta
  • Perioada promotiei este intre 31.10 - 02.11.2014
Distribuie pe Facebook

De Halloween, copiii se sperie, dar soferii se bucura. Pentru ca cei de la KITT Romania vin cu o serie de produse aflate la reducere!

Nu este Black Friday, dar preturile intra la apa in acest sfarsit de saptamana. Pentru ca se sperie de fantomele tuningului si scad vertiginos. La KITT Romania gasesti o multime de produse reduse care te asteapta sa le cumperi daca vrei sa-ti imfrumusetezi autoturismul din dotare.

Asa cum v-am obisnuit in ultimii ani, KITT ROMANIA va intampina de Halloween cu reduceri infricosatoare! De ce nu te-ai bucura cu adevarat anul acesta de Halloween, sincer si fara griji, asa ca in copilarie? Inlocuieste jucariile cu produse de tuning pentru masina ta!

In spiritul sarbatorii de Halloween, in aceasta zi magica, dovleacul nostru va lumineaza calea spre reduceri de pana la 30% la o gama larga de produse, iar fantomele bune va sunt de aceasta data alaturi!

Pentru a putea beneficia de aceste reduceri, va rugam sa vizitati site ul: www.accesoriiautotuning.ro in perioada 31.10-02.11.2014.

Ai intrat la noi pe site si nu ai gasit ce cautai, la reducere? Nu te speria asa usor, haide sa discutam si sa rezolvam!

Contact

Adresa companiei: 37 Ana Ipatescu Street ,Ilfov , Romania, Codul postal: 077120

Telefon: 0724.886.464 / 0722.163.631

Booo-hooo-hoooo!!!

Distribuie pe Facebook
mai multe