Cum vrea Skoda sa revolutioneze industria tuningului interior

Cum vrea Skoda sa revolutioneze industria tuningului interior
  • Skoda anunta un program inedit pentru personalizarea interiorului noii Fabia
  • Intr-o alta ordine de idei, cehii ofera o folie adeziva pentru decorarea bordului
  • Clientii pot alege ca model orice tip de imagine, inclusiv fotografiile personale
Distribuie pe Facebook

Lansata cu ocazia Salonului Auto de la Paris din toamna acestui an, cea de-a treia generatie a modelului Skoda Fabia ofera o metoda inedita pentru personalizarea interiorului.

Insertii de piele si alcantara, accente de crom sau aluminiu, ornamente realizate din lemn masiv ori fibra de carbon ultra-usoara si chiar tablete, console video sau televizoare cu o diagonala mai mult decat generoasa.

Altfel spus, exista numeroase optiuni pentru individualizarea unui cockpit auto, inclusiv companiile constructoare de masini venind in sprijinul clientului pentru a-l ajuta cu o rezolvare la aceasta problema personala.

Cum vrea Skoda sa revolutioneze lumea tuningului interior

Daca nici una dintre solutiile mai sus prezentate nu-ti surade insa, ei bine... sa stii ca nu este cazul sa disperi. Nu de alta, dar cehii de la Skoda au venit recent cu o propunere extrem de interesanta pentru pasionatii "tuningului" interior. Iar acum nu vorbim despre cine stie ce aparat de mixaj audio sau fantana Feng Shui

Intr-o alta ordine de idei, iti mai aduci aminte de acel plastic decorativ de la nivelul plansei de bord a ultimei Fabia? In cazul in care ai optat pentru finisarea Piano Black sau Piano White, acesta poate fi accesorizat mai nou cu o folie adeziva speciala, care sa-ti bucure zilnic privirea.

Doar cateva modele de design sunt disponibile, pentru moment, din fabrica, cei nemultumiti de alegerile puse la dispozitie de oficialii Skoda fiind invitati sa-si uploadeze propriile fotografii - la o rezolutie minima de 1732 x 816 pixeli, pentru un rezultat cat mai multumitor.

Programul de personalizare se limiteaza la Cehia si Germania, pretul "tuningului" interior ridicandu-se la 17, respectiv 25 de euro. Montarea foliei se face rapid si fara eforturi majore, un alt aspect extrem de important fiind reprezentat de faptul ca poate fi inlaturata oricand, fara urme, spre deosebire de alte accesorii.

Cum ti se pare aceasta metoda de individualizare a cockpit-ului auto? Ar putea da noua Fabia startul unui nou trend in materie de tuning interior?

Cum vrea Skoda sa revolutioneze lumea tuningului interior

Cum vrea Skoda sa revolutioneze lumea tuningului interior

Cum vrea Skoda sa revolutioneze lumea tuningului interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Cum vrea Skoda sa revolutioneze lumea tuningului interior
mai multe