OSRAM lanseaza primele faruri auto pentru Audi care combina tehnologiile LED si Xenon

OSRAM lanseaza primele faruri auto pentru Audi care combina tehnologiile LED si Xenon
  • Farurile sunt compatibile cu Audi A4 B7
  • Luminile de zi sunt cu LED
  • Farul este dotat cu lupe performante
Distribuie pe Facebook

Celebra companie Osram, specializata pe tehnologii de iluminare de orice tip, a lansat recent primul far full aftermarket pentru Audi A4. Noutatea acestor blocuri optice inedite este combinarea celor doua tehnologii avansate de iluminare auto, cea LED si cea cu Xenon.

Datorita inovatiei Osram, care a lansat primul far full aftermarket pentru Audi A4, ai posibilitatea de a schimba farurile standard cu cele LEDriving XENARC. Aceste faruri au doua avantaje clare: schimba aspectul masinii si ofera o lumina mai puternica si mai alba, respectiv un fascicul luminos mai lung!

Pachetul poate fi instalat pe Audi, modelul A4 B7 produs intre 2004 si 2008. Setul de faruri aftermarket produse de Osram ofera oricui posibilitatea de a monta lumini XENON legale fara a modifica partea din fata a vehiculului, oferind urmatoarele functii:

– faza scurta xenon
– faza lunga xenon
– lumini de zi led

Farurile LEDriving XENARC sunt unicele faruri legale, omologate conform normelor europene, nefiind necesara montarea stropitoarelor speciale. In plus, pentru ca sunt dotate cu lupe de dimensiuni generoase, aceste faruri vor lumina suprafata carosabila fara a-i orbi pe ceilalti participanti la trafic, asa cum fac farurile cu Xenon sau LED neomologate si montate gresit.

Montarea se face usor – si avem si un video explicativ in sensul acesta – dar daca nu doriti sa le montati singuri, puteti face asta la un service autorizat.

Ledrive Xenarc

Nu doar aspectul masinii este imbunatatit, ci si luminozitatea – care este cu pana la 110% crescuta, fasciculul luminos care este cu pana la 60 de metri mai lung decat in cazul unei instalatii standard de becuri halogen. Totodata, lumina este cu pana la 40% mai alba in cazul farurilor LEDriving XENARC.

Osram LEDriving XENARC este solutia ideala pentru cei care vor sa aduca un aport de imbunatatire estetica la exterior, dar si un plus de siguranta rutiera, beneficiind de o vizibilitate mai buna, atat de pe timp de zi, datorita luminilor cu LED, cat si noaptea, pe strazile lipsite de infrastructura si semnalizare ale tarii noastre.

Detalii despre noile faruri LEDriving Xenarc gasesti pe: carlightblog.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe