Reduceri de Sarbatori la camere de bord si trackere GPS de la iUni.ro

Reduceri de Sarbatori la camere de bord si trackere GPS de la iUni.ro
  • Trackerele GPS pot localiza orice masina furata sau cu sofer
  • Camerele de bord sunt martorul tau in trafic
  • Produsele speciale pentru spionaj reduc infractiunile si vandalismul
Distribuie pe Facebook

Acum, in prag de Sarbatori, ce poate fi mai reusit ca un cadou special pentru un sofer caruia ii place sa fie pregatit? iUni.ro ti-a pregatit o serie de produse la pret promotional ce pot fi un cadou perfect pentru oricine.

Magazinul online iUni este o sursa bogata de produse pentru masina ta: camere auto de diferite tipuri, trackere GPS precum si alte genuri de produse: camere de spionaj sau de supraveghere. Automobilul personal este un mijloc de transport de care depindem, este un lucru de care avem nevoie in fiecare zi, dar in acelasi timp este mai mult decat o unealta, face parte din viata noastra, spune ceva despre noi.

Pentru protejarea automobilului nostru si in acelasi timp a noastra putem folosi mai multe accesorii pentru masina. Camerele auto si tracker-ele GPS sunt unele dintre cele mai eficiente accesorii pentru protectia automobilului si a soferului.

iUni de Craciun

Tracker-ele GPS, precum cele disponibile aici, pot fi folosite pentru orice automobil, motocicleta sau scuter. Ofera monitorizare in timp real, se ataseaza usor datorita carcasei metalice si folosesc microfoane spion integrate - poti astfel si asculta ce se intampla in masina ta. Daca cumva imprumuti masina cuiva, poti sa vezi viteza cu care se deplaseaza aceasta, daca depaseste un anumit perimetru - practic ai acces la localizarea sa globala. Iar in cazul nefericit in care ti se fura masina, cu modelul GPS Tracker Auto iUni TK103 ai optiunea imobilizarii masinii printr-un simplu mesaj SMS. Acest model dispune si de microfon spion inclus si functioneaza pe baza unei cartele SIM. Printr-un apel telefonic poti sa asculti tot ce se discuta in automobil.

In traficul deosebit de aglomerat si stresant pe care il intalnim in fiecare zi, o camera auto este mai mult decat un accesoriu, este o nevoie clara. Filmarile realizate cu camere auto au protejat o multime de soferi de probleme serioase, in cazul unui accident inregistrarea video realizata de o camera auto poate fi nepretuita. Gasesti la iUni mai multe tipuri de camere auto, simple, duble, cu rezolutie HD, full HD, tracker GPS integrat, o multime de camere auto cu diverse caracteristici, cate ceva pentru oricine. Pot filma atat ziua cat si noaptea, bucurandu-se de mai multe functionalitati: au senzor de miscare (pot inregistra doar cand detecteaza miscare), o optiune ideala pentru protejarea masinii in parcare, Nightvision si infrarosu pentru filmari clare pe timp de noapte, tehnologie WDR, senzor G tridimensional si multe altele.

iUni de CraciuniUni de Craciun

Accesoriile auto pot imbunatati in mod considerabil experienta sofatului. Cu un GPS tracker vei stii mereu unde este masina ta, vei putea sa o supraveghezi constant, iar o camera auto te scapa de griji, de ciocniri in trafic, accidente, sau zgarieturi in parcare, deoarece camera va inregistra totul!

La iUni gasesti o gama larga de accesorii auto pentru masina sau motocicleta ta. Iar acum, de sarbatori, ai discounturi de 5-10% la accesorii auto, camere auto si tracker-e GPS. Profita de ocazie si echipeaza-ti masina cu doua accesorii auto foarte utile!

Distribuie pe Facebook
mai multe