John Cooper Works Tuning isi prezinta accesoriile la ESSEN 2014

John Cooper Works Tuning isi prezinta accesoriile la ESSEN 2014
  • Premiera mondiala: John Cooper Works Tuning pentru noul MINI
  • Trei game de John Cooper Works Pro, Vivid Green, Speedwell Blue
  • Accente proaspete in stilul adaptat: linia de design Vivid Green
Distribuie pe Facebook

Divizia de performanta a marcii MINI, John Cooper Works, a lansat pe piata un catalog plin de produse interesante pentru care care doresc sa-si imbunatateasca automobilul britanic. Majoritatea produselor pot fi acum admirate in standul JCW de la Essen 2014, din Germania.

John Cooper Works Tuning este de acum programul prin care masinile MINI primesc o personalizare si mai diversificata. Si nu e vorba numai de accesorii vizuale sau de confort, ci si de performanta, adica viteza, stabilitate si manvrare. Cuvantul "TUNING" care apare alaturi de John Cooper Works demonstreaza dorinta marcii britanice de a demara o personalizare a propriilor modele si mai agresiva, dar in acelasi timp, si mai amuzanta si distractiva.

Mai mult ca niciodata, oferta de personalizare specifica marcii britanice joaca un rol tot mai important. Pentru pasionatii de sportivitate care doresc sa imbunatateasca, dar si sa evidentieze comportamentul agil specific noilor MINI cu trei si cu cinci usi, exista acum produse John Cooper Works Tuning, create special pentru aceste doua modele.

Accesorii MINI 2015Accesorii MINI 2015

Noile componente, care pot fi instalate in service, pentru transmisie, aerodinamica si interior vor avea premiera mondiala cu ocazia editiei 2014 a Salonului Auto de la Essen. in cadrul expozitiei internationale de tuning, ce va fi organizata intre 29 noiembrie si 7 decembrie 2014 la centrul expozitional Grugapark, MINI va prezenta si noile game de accesorii originale, diferentiate si in trei “caractere de design”.

Accesorii MINI 2015Accesorii MINI 2015

Premiera mondiala: John Cooper Works Tuning pentru noul MINI

Emblema John Cooper Works reprezinta un semn clar care indica pasiunea pentru motorsport ce defineste si noul MINI. Produsele de tuning ce poarta numele marcii permit o crestere a performantelor si aduga un plus de imagine sportiva. Ele sunt adaptate cu precizie la caracterul noului MINI, iar calitatile lor se bazeaza pe deceniile de experienta in motorsport din spatele marcii John Cooper Works. Faimosul designer de masini sport John Cooper a recunoscut potentialul Mini pentru performante sportive si a creat, in colaborare cu Alec Issigonis, primele modele Cooper si Cooper S. Acestea aveau sa defineasca istoria sportiva a marcii si sa scrie legenda in raliuri faimoase precum Monte Carlo.

MINI Cooper S cu trei usi prezentat la editia 2014 a Salonului Auto de la Essen este echipat cu un kit John Cooper Works Tuning pentru imbunatatirea puterii motorului, care include un flaps controlabil pentru amortizorul evacuarii. Acesta asigura ca temperamentul sportiv MINI Cooper S este perfect reflectat si din punct de vedere acustic oferind doua moduri de functionare: Sport si Track. Ultimul dintre acestea, „Modul Track”, este exclusiv destinat circuitelor datorita tonalitatilor puternice pe care le asigura.

Accesorii MINI 2015

Programul de optimizare John Cooper Works pentru modelul expus este completat de finisarile pentru tevile de esapament din carbon, prizele de aer John Cooper Works tot din carbon, precum si de jantele John Cooper Works de 18 toli, din aliaj usor si cu design "cross spoke", de culoare Jet Black. Oferta completa de accesorii John Cooper Works Tuning, disponibila si in Romania, include si o serie de optiuni pentru imbunatatirea performantei, toate testate pe mai multe circuite, inclusiv faimosul Nürburgring:

- Kit de putere si cuplu disponibil pentru MINI Cooper S (3 si 5 usi). Aceasta imbunatateste performantele generale ale motorului ridicand puterea la 155 kW/ 211 CP (de la 141 kW/ 192CP) si 300 Nm (de la 280 Nm). Plusul de performante este asigurat in contextul unor cifre comparabile de consum si emisii, conform ciclului de masurare UE al consumului.
- sasiu sport John Cooper Works. Acesta este disponibil numai pentru versiunea in 3 usi si asigura o imbunatatire a agilitati si manevrabilitatii modelului pe care este instalat. Sistemul premite reglarea inaltimii intre 10 mm si 30 mm pentru schimbarea centrului de greutate in functie de conditiile de drum. Pachetul iese in evidenta vizual prin setul de arcuri rosii pentru suspensia fata.
- Kit aerodinamic John Cooper Works.
- Kit de frane John Cooper Works.

Accesorii MINI 2015Accesorii MINI 2015

Accesorii MINI 2015Accesorii MINI 2015Accesorii MINI 2015

Trei game de John Cooper Works Pro, Vivid Green, Speedwell Blue

Inca de la lansare, alaturi de optiunile clasice de personalizare, clientii noi generatii de MINI au la dispozitie game de accesorii personalizate, numite „caractere de design”: John Coper Works Pro, Vivid Green si Speedwell Blue. Acestea se diferentiaza puternic prin stil – John Cooper Works Pro are o abordare sportiva, Vivid Green este stralucitor, funky si extrovertit, iar Speedwell Blue urmareste o linie clasica si eleganta, preluand numele unei nuante de culoare a modelelor Mini Clasic.

Pentru fiecare gama se urmareste o abordare unitara de design, fiecare accesoriu preluand limbajul grafic al gamei. Este oferita o serie larga de accesorii: de la capac special pentru cheie, pana la jante cu design special; de la carucioare de copii in culori personalizate, la autocolante pentru exterior. in cadrul Salonului Auto de la Essen vor fi prezentate doua modele, unul beneficiind de accesoriile John Cooper Work Pro, celalalt de Vivid Green.

Accesorii MINI 2015

Accesorii MINI 2015Accesorii MINI 2015Accesorii MINI 2015Accesorii MINI 2015

Atlet inconfundabil: linia de design John Cooper Works Pro

Accesoriile din noua linie de design John Cooper Works Pro reprezinta modalitatea perfecta de exprimare a potentialului sportiv. Automobilul prezentat la Essen este echipat cu spoilerul spate John Cooper Works Pro si difuzorul spate John Cooper Works Pro cu splitere si prize de aer laterale care contribuie la imbunatatirea proprietatilor aerodinamice ale automobilului. Aspectul dinamic este completat de alte accesorii pentru exterior din pachetul de design John Cooper Works Pro, printre care se numara capacele pentru oglinzi retrovizoare, elemente de decor personalizate pentru semnalizatoarele laterale, inelele decorative Black Line pentru faruri si stopuri, autocolant cu steagul in carouri pe acoperis si setul decorativ pentru partea laterala cu design cu steag in carouri si numar de start 37, acelasi numar de pe masina echipajului Paddy Hopkirk / Henry Liddon care obtineau in 1964 prima victorie Mini in Raliul Monte Carlo.
La interior, Imaginea sportiva este subliniata prin intermediul pragurilor John Cooper Works Pro cu lumini LED, covoraselor John Cooper Works Pro si parasolarelor John Cooper Works Pro pentru geamurile laterale spate si luneta. Este disponibil si un capac de breloc John Cooper Works Pro in acelasi limbaj de design.

Accesorii MINI 2015

Accesorii MINI 2015Accesorii MINI 2015

Accesorii MINI 2015Accesorii MINI 2015

Accente proaspete in stilul adaptat: linia de design Vivid Green

La Essen Motor Show 2014 va fi prezentat si un model Vivid Green MINI 3 usi, cu elemente de design castigatoare ale premiului iF 2014 pentru design de produs. Aceasta ofera accesoriilor un aspect proaspat si tineresc, cu linii atractive de culoare verde crud pe un fundal negru. Combinatia prezentata la Essen include o grafica a acoperisului si benzi laterale, elemente de decor personalizate pentru semnalizatoarele laterale si capace pentru oglinzile retrovizoare - toate in stilul Vivid Green. in interior se disting pragurile de intrare iluminate, capacul pentru oglinda retrovizoare din interior, covorasele textile, elementele parasolare pentru geamurile laterale spate si luneta, precum si o husa de protectie universala in acelasi stil. Selectia de accesorii Vivid Green include si scaun MINI Junior - disponibil in trei versiuni diferite pentru a fi adaptat la inaltimea copilului, covorase "all-weather", capac pentru cheie si breloc.

Accesorii MINI 2015Accesorii MINI 2015

Gama bogata de accesorii originale

Langa aceste doua automobile, MINI va prezenta, in cadrul Salonului Auto de la Essen 2014, numeroase alte produse din programul MINI Accesorii Originale. De exemplu, va fi prezenta o selectie mai bogata ca niciodata de jante din aliaj usor, capace pentru oglinzi retrovizoare si autocolante pentru acoperis. Farurile suplimentare sunt un accesoriu clasic disponibil acum si pentru noul MINI. Dotari precum sistemul Travel & Confort sau suporturile si adaptoarele pentru smartphone-uri si playere muzicale specifice modelului asigura o functionalitate optimizata, o comunicare sigura si un infotainment imbunatatit.

Participarea de la Essen demonstreaza varietatea fara egal a gamei de Accesorii Originale MINI. Este acoperit fiecare detaliu al automobilului: de la o varietate mare de autocolante de acoperis, pana la capacele de ventil pentru roata disponibile in design cu steag in carouri sau Union Jack color sau alb negru; de la sacune de copil la kit de tuning pentru motor.

Accesorii MINI 2015Accesorii MINI 2015Accesorii MINI 2015

Accesorii MINI 2015

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (86) Poze Accesorii MINI 2015
mai multe