OZ Racing a lansat modelele de jante Montecarlo HLT si Leggera HLT

OZ Racing a lansat modelele de jante Montecarlo HLT si Leggera HLT
  • OZ Racing Montecarlo HLT este dedicat masinilor mari
  • OZ Racing Leggera HLT se vinde si in versiunea concava
  • Jantele vor putea fi comandate incepand cu luna aceasta
Distribuie pe Facebook

Celebrul producator italian de jante OZ a lansat pe piata doua noi modele din colectia 2014. Aceste jante sunt destinate masinilor de strada, insa vin cu tehnologie si performanta dezvoltata ca urmare a unei lungi perioade de experienta in motorsport.

OZ Montecarlo HLT este o janta destinata masinilor de mari dimensiuni, sedan sau SUV, fiind disponibila numai in marimea de 20 sau 22 de inch. Aceasta janta este una cu design de tip concav si se preteaza si la anvelopele runflat. Designul este unul cu 5 spite groase, cu finisaj care imita fibra de carbon, fiind disponibile in doua versiuni de culoare: negru si gri. Denumirea jantei de HLT vine de la High Light Technology, jantele fiind realizate dintr-un aliaj care corespunde celor doua cerinte majore: greutate scazuta si rezistenta.

Jante OZ noi colectie 2014

Jante OZ noi colectie 2014Jante OZ noi colectie 2014

OZ Leggera HLT este disponibila in dimensiuni cuprinse intre 17 si 20 de inch, fiind un model de janta care se preteaza mai multor masini puternice. Designul este cu 5 spite duble, un design intalnit si la modelele cu traditie Ultraleggera sau Superleggera, care ne duce cu gandul la competitiile sportive. Jantele pot fi cumparate si cu un profil concav, aceasta fiind, se pare, noua moda in materie de design auto prin schimbarea jantelor. Noile OZ Leggera sunt realizate tot cu tehnologie HLT, fiind dezvoltate de catre laboratorul OZ TECH LAB, cei care sunt responsabili si de jantele de pe monoposturile din Formula 1. Singura culoare disponibila este gri lucios.

Jante OZ noi colectie 2014

Jante OZ noi colectie 2014

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Jante OZ noi colectie 2014
mai multe