Reteta Succesului: Mercedes E63 AMG cu jante Vorsteiner pe 20 inch

Reteta Succesului: Mercedes E63 AMG cu jante Vorsteiner pe 20 inch
  • Americanii de la Vorsteiner au lansat un nou set de jante pentru ultima generatie a modelului de inalta performanta Mercedes E63 AMG
  • Echipate cu un design in cinci spite si dimensiuni de 20 inch, incaltarile cu succes liniile si formele automobilului german
Distribuie pe Facebook

Se spune ca o pereche de jante poate schimba radical aspectul unei masini, atat in bine, cat si in rau. Aceasta teorie ne este astazi demonstrata inca o data, asta in cazul care mai era cumva nevoie.

Inainte insa de a ajunge la incaltari, la provenienta si specificatiile acestora, propunem sa aruncam o noua privire in lumea modelului Mercedes E63 AMG S, care joaca rolul principal in piesa data.

Introdus pe piata in cursul anului trecut, automobilul german de inalta performanta se poate lauda cu prezenta sub capota a unui propulsor V8 de 5.5 litri care, ajutat de doua turbine de dimensiuni generoase fiind, pune la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 585 de cai putere si 800 de Newton-Metri.

Asemeni celorlalti reprezentanti ai familie Mercedes-AMG (cu cateva mici exceptii, ce-i drept), livrarea valorilor maxime catre roti se face prin intermediul unei transmii automate MCT cu sapte trepte de viteza, fisa cu specificatii tehnice incheindu-se in cele din urma cu sistemul de tractiune integrala si diferentialul mecanic pentru puntea spate.

Mercedes E63 AMG cu jante Vorsteiner

Mercedes E63 AMG cu jante VorsteinerMercedes E63 AMG cu jante Vorsteiner

Odata adunate toate aceste componente de ordin mecanic, rezultatul final este absolut fantastic: pentru realizarea clasicei acceleratii de la 0 la 100 km/h sunt necesare doar 3.6 secunde, modelul E63 AMG S ocupand primul loc in topul celor mai impresionante automobile din segmentul sau. Din pacate, viteza maxima nu va depasi nici in cazul de fata, cel putin atunci cand vorbim de echiparea standard, pragul celor 250 de kilometri pe ora.

Asadar, acestea fiind spuse, revenim la subiectul principal al acestei stiri, si anume modul in care o pereche de jante poate schimba radical aspectul unei masini, atat in bine, cat si in rau.

Referitor la proiectul prezent aici de fata, ce poarta semnatura specialistilor Vorsteiner, impresiile sunt dintre cele mai pozitive, jantele forjate cu design in cinci spite si dimensiuni de 20 inch pregatite de celebra companie americana de tuning completand cu succes liniile si formele automobilului german de inalta performanta.

Cel putin din punctul nostru de vedere.

Mercedes E63 AMG cu jante VorsteinerMercedes E63 AMG cu jante Vorsteiner

Mercedes E63 AMG cu jante Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes E63 AMG cu jante Vorsteiner
mai multe