Suspensii auto: amortizoare Tein pentru racerii cu buget redus

Suspensii auto: amortizoare Tein pentru racerii cu buget redus
Celebra companie japoneza Tein a lansat zilele aceastea un nou model de amortizoare speciale pentru consumatorii din segmentul mediu. Chiar si asa, noile suspensii au un pret de pornire de 700 de dolari, dar sunt printre cele mai ieftine ale companiei. Si asta pentru ca sunt suspensii extrem de bune si performante, produse in Japonia la cele mai inalte standarde tehnologice.
Distribuie pe Facebook

Noua suspensie Tein Street Basis este evolutia celebrelor coilovere din gama Basic. Acestea sunt realizate cu gandul la soferii de zi cu zi ce isi doresc o tinuta de drum sportiva, dar confortabila totodata. Mai mult, suspensiile sunt destinate si amatorilor de stil Stance, pentru ca pot cobori garda la sol foarte mult. Corpul scurt al amortizoarelor ofera o cursa mai scurta in cazul in care masina este coborata la maximum. La interior, fiecare amortizor are piese din materiale noi, mult mai durabile, care, corobarate cu vopseaua exterioara, transforma aceste amortizoare in veritabile piese rezistente la intemperii si la uzura.

Momentan, Tein ofera aceste kituri de suspensii pentru Acura TL, Lexus IS300, Subaru Impreza si WRX, Nissan 350Z, Honda Prelude, Honda Fit, Acura TSX si Scion Xb.

Amortizoarele si arcurile sunt fabricate din otel. In interiorul fiecarui amortizor este sistemul Twin Tube. Tijele pistoanelor sunt mai groase, avand 22 mm in diametru. Sunt reglabile pe inaltime prin intermediul unei piulite si al unei chei speciale. Flansa arcului este dintr-o singura bucata de aluminiu.

Kitul contine: 4 amortizoare cu 4 flanse de cauciuc, 4 arcuri, 2 chei de reglaj, optional: protectii de praf, manual de instalare, saibe de cauciuc de reglaj, stickere cu marca Tein. Kitul are o garantie impotriva defectelor de fabricatie de 1 an. Pretul incepe de la 700 de dolari/kit.


Distribuie pe Facebook
mai multe