Transport si montaj gratuite pentru toata gama de produse la KITT Romania!

Transport si montaj gratuite pentru toata gama de produse la KITT Romania!
  • Oferta cu transport si montaj gratuite este valabila 2 luni
  • Sunt disponibile produse de styling si perfomanta
  • Oferta, valabila pentru comenzile online
Distribuie pe Facebook

Acum ca a venit caldura, tot mai multa lume cauta produse si elemente de styling si tuning pentru masina proprie. Si de ce sa nu profiti de oportunitatea celor de la KITT Romania care vin in intampinarea ta cu o oferta de nerefuzat?

KITT Romania ofera in premiera "Pachetul de beneficii", special gandit pentru clientii KITT Romania. Oferta este valabila in lunile iunie si august la toata gama de produse vandute pe site-ul www.accesoriiautotuning.ro

KITT Romania nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru ca este o prezenta consacrata in domeniul tuningului auto cu peste 7 ani de experienta. Specialistii de aici au realizat de-a lungul timpului multe proiecte interesante si s-au pozitionat ca si distribuitor de piese si accesorii pentru Europa de Est.

Acum, pentru a sustine piata de tuning si styling, KITT pune la dispozitia tuturor "Pachetul de beneficii" care include Transport Gratuit pentru clientii din toata tara indiferent de valoarea comenzilor sau greutatea coletelor si Montaj Gratuit pentru clientii din Bucuresti.

Incepand cu luna Iunie, KITT Romania lanseaza aceasta oferta pentru clientii care achizitioneaza accesoriile tuning si car detailing / styling din oferta variata a companiei. Produsele din oferta KITT Romania sunt aliniate celor mai noi tendinte din domeniul tuningului auto si se adreseaza atat masinilor din clasa economica, cat si limuzinelor de lux. Ele pot ajunge acum gratuit si rapid la dumneavoastra prin simpla comanda lansata din fata calculatorului pe site-ul KITT Romania sau telefonic.

Iar in cazul in care sunteti domiciliat in Bucuresti, economia dvs. de resurse de timp si financiare este si mai mare deoarece veti beneficia gratuit si de serviciul de montaj al accesoriilor tuning achizitionate, in cadrul service-ului specializat al companiei.

Echipa profesionista KITT Romania va sta la dispozitie pentru a comanda si a beneficia in cel mai scurt timp exact de produsele de care aveti nevoie ! Va invitam sa aflati cat mai multe detalii despre oferta extrem de competitiva intrand pe site-ul KITT Romania: www.accesoriiautotuning.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe