Aproape oficial: Acesta este noul Lamborghini Aventador SuperVeloce!

Aproape oficial: Acesta este noul Lamborghini Aventador SuperVeloce!
  • Noul Lamborghini Aventador SuperVeloce a fost surprins complet necamuflat
  • Supercarul italian va debuta in primavara acestui an, la Geneva Motor Show
  • Propulsia este asigurata tot de un V12 aspirat, modificat insa pentru 750 CP
Distribuie pe Facebook

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, noul Lamborghini Aventador SuperVeloce se apropie cu pasi repezi de mult anticipatul sau debut. Conform ultimelor informatii venite dinspre Sant'Agata Bolognese, supercarul italian va face o prima oprire in fata publicului larg peste numai doua luni, atunci cand Geneva Motor Show 2015 isi va deschide oficial portile.

Caracterizat de o mare multime de linii angulare si forme supradimensionate, la care se mai adauga si un V12 cu 700 CP in dreptul puterii maxime, perfect pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 2.9 secunde, Lamborghini-ul Aventador LP700-4 a reusit sa starneasca fantezia tuturor iubitorilor de modele sport si super-sport din intreaga lume.

Iar de parca elementele tehnice si estetice ale versiunii standard nu erau suficiente pentru a face invidioasa competitia, italienii aveau sa soseasca ulterior si cu o editie speciala pe nume 50° Anniversario, cu cele doua aspecte ale supercarului din Sant'Agata Bolognese usor "reajustate" pentru o doza extra de performanta - atat stilistica, cat si mecanica.

Si asta nu e tot. Gama Lamborghini Aventador se va imbogati cu un nou membru in primavara acestui an, Salonului Auto de la Geneva urmand a gazdui printre multe altele si premiera mondiala a mult anticipatei variante SuperVeloce. Pentru cei mai nerabdatori din fire insa, internetul ofera deja o privire privire asupra viitorului super-taur italian.

Fotografiat fara de camuflaj pe strazile Europei, supercarul suprem din Sant'Agata Bolognese iese in evidenta printr-o agresivitate debordanta, atragand privirile tuturor celor din jur in special prin eleronul, respectiv difuzorul posterior de dimensiuni de-a dreptul ridicole. Deloc surprinzator, cu un design radical modificat s-a ales si spoilerul fata, in timp ce prizele de aer s-au inmultit radical.

Jantele cu prindere centrala, intr-un singur prezon, pun capat listei cu detalii exterioare, departamentul interior ramand pentru moment un mare mister. Lucru valabil si despre pachetul tehnic, care nu ar trebui sa ne surprinda totusi in cazul in care va mixa un plus de cai putere, cu un minus de greutate, exact cum s-a intamplat si in cazul Lamborghini-ului Murcielago SuperVeloce.

Lamborghini Aventador SV - Poze Spion

Lamborghini Aventador SV - Poze Spion

Lamborghini Aventador SV - Poze Spion

Lamborghini Aventador SV - Poze Spion

Lamborghini Aventador SV - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Lamborghini Aventador SV - Poze Spion
mai multe