Aproape Oficial: ASA arata noua Honda Civic Type R!

Aproape Oficial: ASA arata noua Honda Civic Type R!
  • Noua Honda Civic Type R a fost fotografiata complet necamuflata
  • Hot-hatch-ul japonez propune si in versiunea de serie un design agresiv
  • Propulsia va fi asigurata de o motorizare turbo de doi litri si 280+ cai putere
Distribuie pe Facebook

Dupa doua versiuni concept si ceva mai bine de 12 luni de asteptare, cea mai noua generatie a hot-hatch-ului Honda Civic Type R ni se dezvaluie in (aproape) toata splendoarea sa.

Primele imagini reale ale noii Honda Civic Type R si-au facut aparitia pe internet in urma cu numai cateva momente, dezvaluindu-ne atat interiorul, cat si exteriorul celei de-a patra generatii a popularului hot-hatch japonez.

Asa cum era de asteptat, multe dintre elementele estetice din dotarea celor doua versiuni concept prezentate de-a lungul anului trecut au fost "imblanzite" insa, chiar si asa, design-ul ramane unul dintre cele mai agresive din segment.

Intr-o alta ordine de idei, noua Honda Civic Type R se remarca la nivel de exterior printr-o parte frontala dramatic-stilizata, ce aduce in prim plan un set de prize supradimensionate, plus o prelungire alungita pana in dreptul aripilor.

Aripi care, dupa cum putem observa intr-una dintre cele patru fotografii disponibile la acest moment, pastreaza extensiile proeminente pe care le-am intalnit si la cele doua versiuni concept despre care mentionam anterior.

Trecand mai departe si ajungand in dreptul partii posterioare, cea de-a patra generatie a popularului hot-hatch japonez propune atat un eleron urias - care pare sa fi renuntat la blocurile optice, cat si un difuzor masiv, accesorizat cu patru tobe de esapament.

In ceea ce priveste meniul interior, singurele detalii despre care putem discuta inainte de lansarea oficiala (asta daca nu cumva vor aparea si alte poze) sunt scaunele sport cu suport lateral marit, imbracate in alcantara si brodate cu logo-ul Type R.

Referitor la pachetul tehnic, noutatile lipsesc cu desavarsire, drept pentru care reamintim ca viitorii cumparatori vor fi serviti cu un motor turbo de doi litri si 280+ cai putere, ce lucreaza alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Honda Civic Type R - Primele Poze

Honda Civic Type R - Primele Poze

Honda Civic Type R - Primele Poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2015