Aproape Oficial: ASA arata noul BMW Seria 7!

Aproape Oficial: ASA arata noul BMW Seria 7!
  • Noua generatie Seria 7 a fost surprinsa complet necamuflata
  • Limuzina preia multiple inspiratii de la celelalte modele BMW
  • Debutul oficial va avea loc inainte de sfarsitul acestui an
Distribuie pe Facebook

Prima zi a noului an ne aduce vesti extrem de importante din industria auto, internetul facandu-ne astazi cunostinta cu viitorul BMW Seria 7. Neoficial, ce-i drept, dar asta nu inseamna ca nu vom accepta "cadoul" primit.

2015 se anunta un an extrem de important pentru BMW, producatorul german de automobile fiind asteptat sa soseasca in urmatoarele 12 luni cu un nou Seria 7.

Daca elementele despre imbunatatirile tehnice si tehnologice pe care le va aduce urmatoarea generatie a super-limuzinei din Munchen lipsesc cu desavarsire pentru moment, nu acelasi lucru se poate spune si despre aspectul vizual.

Surprins recent complet necamuflat, noul BMW Seria 7 G11 / G12 preia numeroase inspiratii estetice de la actualele modele ale producatorului german de automobile, unirea blocurilor optice frontale cu cele doua cuburi ce dau nastere grilei radiatorului reprezentand cel mai elocvent detaliu in acest sens.

BMW Seria 7 G11 - Poze Spion

BMW Seria 7 G11 - Poze Spion

In plus, aceleasi blocuri optice frontale ne dezvaluie si ca urmatoarea generatie a super-limuzinei din Munchen se va putea lauda inclusiv cu iluminare laser, o premiera absoluta pentru segmentul cu pricina.

Lasand insa in urma "fata", noului Seria 7 de la BMW si mergand mai departe descoperim un profil asemanator actualului model, in timp ce partea posterioara iese in evidenta atat prin stopurile restilizate si accesorizate cu o banda cromata, cat si prin tips-urile evacuarii integrate in design-ul spoilerului.

In ceea ce priveste interiorul viitoarel super-limuzine germane, meniul intalnit aici include - cel putin in cazul de fata, nesfarsite insertii de piele, accente metalice si ornamente din lemn, toate acestea oferite in compania unor ceasuri de bord digitale si a unui volan sport in trei spite.

Din punct de vedere strict estetic, liniile si formele bordului au evoluat radical, designerii bavarezi preferand un aspect mult mai modern si mai practic, similar celui intalnit la ultimele reiteratii ale Seriilor 1, 3 si 6, respectiv X5 / X6.

Asadar, acestea fiind spuse, cum ti se pare noul BMW Seria 7 si ce sanse crezi ca va avea acesta in fata Mercedes-ului S-Class W222?

BMW Seria 7 G11 - Poze Spion

BMW Seria 7 G11 - Poze Spion

BMW Seria 7 G11 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW Seria 7 G11 - Poze Spion
mai multe