Astea sunt primele fotografii cu viitorul Mercedes-AMG GT C Roadster. Uite cum va arata decapotabila germana

Astea sunt primele fotografii cu viitorul Mercedes-AMG GT C Roadster. Uite cum va arata decapotabila germana
  • Mercedes-ul-AMG GT C Roadster a fost zarit in timp ce era testat
  • Desi masina purta camuflaj s-au putut observa plafonul din panza si modificarile aduse partii frontale si posterioare
  • Masina va fi lansata cel mai probabil la finalul acestui an sau la inceputul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Dupa versiunile GT S si GT R, uite ca a venit momentul ca Mercedes sa dezvolte si versiunea decapotabila botezata GT C Roadster. Masina a fost surprinsa purtand camuflaj in timp ce inginerii au iesit cu ea in teste.

In urma unei lungi campanii de tachinare a publicului in care aratau doar franturi din ceea ce urma sa devina versiunea hardcore GT R, constructorul german a lansat intr-un final cu surle si trambite masina. Acum, dupa cum se poate observa si in aceste fotografii, nemtii lucreaza deja la modelul care iti va permite sa calatoresti cu pletele in vant.

Mercedes-AMG GT C Roadster

Partea frontala pare la fel ca si a versiunii normale, cu exceptia unor modificari subtile. Schimbarile majore au aparut la nivelul plafonului care acum este mai unghiular, si la partea din spate a masinii care prezinta un portbagaj ceva mai lung si mai drept.

Mercedes-AMG GT C Roadster

Una dintre cele mai mari impedimente ale unei masini decapotabile este rigiditatea, dar modelul GT nu are de ce sa isi faca griji in aceasta privinta deoarece inca de la inceput structura a fost proiectata de nemti cu gandul inclusiv la o versiune decapotabila.

Mercedes-AMG GT C RoadsterMercedes-AMG GT C Roadster

Puterea va veni tot din partea motorului V8 twin-turbo de 4.0 litri care dezvolta 456 de cai putere, dar din cauza plafonului din panza si a mecanismului acestuia, masina va accelera de la 0 la 100 de km/h in putin mai mult timp decat cele 3.9 secunde cat ii ia modelului GT coupe.

Mercedes-AMG GT C Roadster

Mercedes-ul-AMG GT C Roadster va renunta de tot la camuflaj cel mai probabil la finalul acestui an sau la inceputul anului viitor, iar prima versiune care va aparea pe piata va fi cea de baza, mai tarziu fiind urmata de o varianta S iar mai apoi de una R.

Sursa foto: Autoblog

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes-AMG GT C Roadster
mai multe