Avem primele imagini spion cu noul Opel Insignia. Uite cum arata interiorul masinii germane

Avem primele imagini spion cu noul Opel Insignia. Uite cum arata interiorul masinii germane
  • Noul Opel Insignia a fost surprins in teste
  • Caroseria nu lasa la vedere niciun detaliu
  • Interiorul va avea ceasuri de bord clasice
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata acum opt ani, actualul Opel Insignia se apropie cu pasi repezi de finalul carierei sale. O noua generatie a modelului german de clasa medie se pregateste pentru debut, fiind deja surprinsa in numeroase imagini spion.

Chiar daca ar putea parea greu de crezut la prima vedere, adevarul este ca au trecut deja opt ani de cand prima generatie a modelului Insignia a debarcat in showroom-urile Opel.

Intre timp, segmentul destinat automobilelor de clasa medie s-a imbogatit cu un nou Volkswagen Passat, un nou Ford Mondeo, dar si - aparut parca de nicaieri, un nou Renault Talisman.

Vestea buna este ca actualul Insignia isi va lua in curand ramas bun de la admiratorii marcii Opel, urmatoarea generatie a modelului din Russelsheim pregatindu-se pentru marele sau debut.

Opel Insignia - Poze Spion

Momentan complet camuflata la exterior, insa cu cateva detalii interioare lasate la vedere - precum ceasurile de bord clasice sau display-ul generos destinat sistemului de infotainment.

Tinand cont de cel din urma, nu ar fi deloc de mirare ca urmatoarea Insignia sa imprumute numeroase elemente stilistice de la generatia cu numarul cinci a modelului Astra.

Asemeni automobilului de clasa compacta din Russelsheim, este de asteptat ca alternativa Opel la Volkswagen Passat, Ford Mondeo si Renault Talisman sa scape de cateva zeci bune de kilograme.

La baza celei de-a doua generatii a modelului Insignia va sta o versiune imbunatatita a platformei Epsilon 2, cateva modificari urmand a fi operate inclusiv la nivel de motorizari.

Opel Insignia - Poze Spion

Daca este sa dam crezare zvonurilor care circula in acest moment, reprezentantul Opel in segmentul mediu va renunta la unitatea 2.0 CDTi in favoarea uneia de 1.6 litri, cu pana la 170 CP.

Nu este insa exclusa nici posibilitatea unei variante cu propulsie hibrida, fanii automobilelor de inalta performanta urmand a avea la dispozite, la un moment dat, inclusiv o optiune OPC.

Cat despre data debutului, ei bine... exista anumite voci care sustin ca noul Opel Insignia va sosi fie in toamna acestui an, la Paris, fie in primavara anului viitor, la Geneva.

Opel Insignia - Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Opel Insignia - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 29 Aprilie 2016