Bugatti Chiron, urmasul lui Veyron, pozeaza cu eleronul la vedere

Bugatti Chiron, urmasul lui Veyron, pozeaza cu eleronul la vedere
  • Viitorul Bugatti Chiron a fost surprins in doua noi fotografii spion
  • Inlocuitorul modelului Veyron ar putea debuta oficial in cursul anului 2016
  • Ultimele zvonuri anunta prezenta la datorie a unui sistem hibrid cu 1500 CP
Distribuie pe Facebook

Urmasul modelului Veyron a fost surprins intr-o noua serie de imagini spion, unul dintre cele doua prototipuri fotografiate in Los Angeles pozand cu eleronul la vedere.

Ca intreaga adunatura de ingineri din cadrul Grupului Volkswagen lucreaza din greu, zi si noapte, la dezvoltarea unui succesor al extremului Bugatti Veyron nu mai reprezinta deja nici un secret pentru nimeni.

Ba mai mult de-atat, multiple prototipuri ale viitorului Chiron, despre care se spune ca va debuta in cursul anului 2016, au fost surprinse de nenumarate ori in actiune, atat pe Batranul Continent, cat si in afara acestuia.

Cele mai noi fotografii spion in care putem admira succesorul extremului Bugatti Veyron vin de pe aeroportul international din Los Angeles si ne arata nu una, ci doua masini diferite de teste.

Din pacate, camuflajul omniprezent ce acopera prototipurile in cauza nu lasa la vedere nici macar un singur detaliu al viitorului Chiron, cu exceptia eleronului activ aparent imprumutat de la ultimul hypercar al companiei din Molsheim.

In plus, conform mai multor informatii scapate pe internet, tot de acolo va proveni si propulsia, succesorul extremului Bugatti Veyron fiind asteptat sa soseasca la pachet alaturi de un W16 dotat cu patru turbine, dintre care cel putin doua electrice.

Motorizarii pe benzina cu capacitate cilindrica de opt litri i se va alatura inclusiv un pachet generos de baterii, sistemul hibrid prezent la datorie urmand a-i conferi viitorului Chiron undeva in jurul a 1.500 de cai putere - suficient pentru ca visul atingerii unei viteze maxime de 450 de kilometri pe ora sa devina realitate.

Bugatti Chiron - Poze Spion

Bugatti Chiron - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 18 August 2015