Cum arata noul Sandero RS. Cele mai clare IMAGINI de pana acum

Cum arata noul Sandero RS. Cele mai clare IMAGINI de pana acum
  • Presa din Brazilia publica cele mai clare imagini de pana acum ale noului Renault Sandero RS
  • Masina dispune de spoilere restilizate, eleron pentru plafon si jante din aliaj in cinci spite
  • Volanul si scaunele fata sport se numara printre principalele atractii caracteristice interiorului
Distribuie pe Facebook

Nerabdator pana la primul contact cu viitorul Sandero RS? Presa auto din Brazilia ne indulceste asteptarea cu un nou set de fotografii ce prezinta primul hot-hatch de la Mioveni.

Asadar, chiar daca nu a debutat inca in mod oficial, putem spune deja ca viitorul Sandero RS ne va intampina cu numeroase elemente vizuale sinonime cu sportivitatea, restilizarile aduse spoilerelor fata si spate reprezentand cel mai bun exemplu in acest sens.

Renault Sandero RS - Noi Poze

In plus, tot comparativ cu versiunea sa standard, primul hot-hatch de la Mioveni se mai remarca si printr-o pereche de LED-uri montate la nivelul partii frontale, printr-un set de praguri laterale cu aspect proeminent - praguri laterale insotite de jante din aliaj dotate cu un design in cinci spite, si, nu in ultimul rand, prin eleronul ce continua cu succes linia plafonului.

Apoi, daca vine vorba despre departamentul interiorul, este de asteptat ca volanul si scaunele sport deconspirate de cele mai noi fotografii publicate de presa auto din Brazilia sa fie acompaniate, pe langa cusaturile de culoare rosie, si de ceasuri de bord redesenate sau pedalier din aluminiu.

Informatiile oficiale privind fisa cu specificatii tehnice lipsesc in continuare si la acest moment, insa surse din America Latina speculeaza ca viitorul Sandero RS va fi pus in miscare de o unitate aspirata pe benzina, de doi litri si 143 de cai putere. Livrarea valorilor maxime catre puntea fata se va prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, sustin aceleasi voci.

Dupa cum anuntam si anterior, ironia sortii face ca primul hot-hatch de la Mioveni sa nu fie disponibil la vanzare si pe piata auto din Romania. De fapt, disponibilitatea mult anticipatei variante sport a hatchback-ului Dacia va fi limitata la tarile din sudul Americii.

Renault Sandero RS - Noi Poze

Renault Sandero RS - Noi Poze

Renault Sandero RS - Noi Poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Renault Sandero RS - Noi Poze
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 29 Aprilie 2015