FOTO EXCLUSIV: Dacia pregateste deja un facelift pentru Logan si Sandero?

FOTO EXCLUSIV: Dacia pregateste deja un facelift pentru Logan si Sandero?
  • Dacia Duster 2 se va lansa in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt
  • Mercedes a anuntat deja ca va folosi motoare dCi Renault pe anumite modele
  • Dacia Logan si Dacia Sandero vor avea un facelift in viitorul apropiat
Distribuie pe Facebook

Am primit un set de imagini spion de la un cititor 4Tuning, Mihai Tintelecan. Imaginile au fost surprinse in Sinaia in week-endul care tocmai s-a sfarsit. Pe strazile orasului de munte apare un Logan 2, un Sandero 2, Dacia Duster 2, dar si un Mercedes-Benz Citan si un Renault Kangoo, alaturi de ceea ce pare viitorul Megane.

O caravana de masini aflate in teste pe strazile din Sinaia a fost surprinsa de catre un cititor 4Tuning in imagini spion. Pozele sunt proaspete, chiar de acest week-end, de sambata, cand in zona muntoasa de pe Valea Prahovei a plouat.

Poze spion DaciaPoze spion Dacia

In imagini apar mai multe autoturisme, printre care Dacia Logan 2 cu fata camuflata, un Sandero 2 la fel de ascuns, o Dacia Duster camuflata, probabil generatia care se va lansa la Frankfurt in septembrie, dar si alte modele din grupul Renault. Mai exact, un Renault Megane sedan facelift, un Megane hatchback cu elemente camuflate, un Kangoo si un Mercedes-Benz Citan fara camuflaj.

Poze spion DaciaPoze spion Dacia

Interesant este faptul ca micile VAN-uri, adica Kangoo si Citan se aflau, chipurile, in cadrul unor teste de siguranta, avand manechine pe scaunele pasagerilor. Toate autoturismele surprinse in cadru aveau numere de Arges, de proba.

Nu este clar daca Dacia isi propune sa inceapa restilizarea modeleleor Logan si Sandero, in vederea unui facelift. La fel de bine aceasta caravana poate fi una dedicata unei noi generatii de motor pe motorina dCi, precum cel care va echipa modele Mercedes. Asa se poate justifica si prezenta masinii germane printre cele romano-frantuzesti. Si ea tot cu numere de Arges, Probe.

Poze spion DaciaPoze spion DaciaPoze spion Dacia

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Poze spion Dacia
mai multe