Imagini spion cu Ford Mustang GT350 2015

Imagini spion cu Ford Mustang GT350 2015
  • Initial, modelul se numea Shelby GT350
  • Masina va avea un motor V8 de peste 420 cp
  • In curand se va lansa si versiunea GT500
Distribuie pe Facebook

La 50 de ani de la lansarea lui Mustang, Ford lucreaza la o noua versiune pentru pasionatii de curse si cai putere, ce ar putea primi numele GT350. Modelul a fost surprins in cateva poze spion si urmeaza sa devina modelul de varf al liniei Mustang, atunci cand va fi pus in vanzare la inceputul anului viitor.

Ford este pe cale sa scoata o noua versiune de Mustang care se va numi, cel mai probabil, GT350. Noul model va fi echipat cu motorul 5.0 litri Coyote V8, preluat de la versiunea standard, insa cu o putere crescuta la 420 cp, relateaza Autocar. Zvonurile sugereaza ca motorul va fi supraalimentat cu ajutorul unui compresor.

La fel ca Mustangul obisnuit, noul GT350 este probabil sa fie echipat cu o transmisie in sase trepte, singura necunoscuta fiind daca aceasta cutie va fi manuala sau automata.

Ford Mustang GT350

In fotografiile spion ajunse pe internet, modelul este bine camuflat in partea din fata, ceea ce inseamna ca schimbarile de design se concentreaza in jurul barei de protectie si a capotei. O gura de aerisire destul de mare poate fi observata in centru, in timp ce designul grilei frontale este de asteptat sa fie si el modificat.

Totodata, se poate observa ca si jantele sunt destul de bine camuflate, acestea urmand sa fie din aliaj, model bespoke, cu frane de performanta mai mari decat pe versiunea de serie. Referitor la partile laterale si la cea din spate, noul GT350 va fi identic cu fratele sau mai mic, cu deosebirea ca va exista un sistem de evacuare cu patru tobe, dar si niste prize de aer noi, dar si culorile clasice Shelby.

Cel mai probabil, noul Mustang GT350 va fi dezvaluit cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, in ianuarie 2015, oferindu-i astfel timp noului Mustang in varianta de serie sa fie pus in vanzare la nivel global. Exista insa zvonuri care afirma ca modelul va putea fi vazut pentru prima data chiar in luna aprilie a acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la New York. Momentul este ales special pentru a coincide cu a 50-a aniversare de la lansarea modelului original, care a avut loc in 1964 si se numea Shelby GT350 Cobra.

Ford Mustang GT350

Ford Mustang GT350

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ford Mustang GT350
mai multe