Imaginile care confirma lansarea unei noi Dacii Logan. Ce schimbari aduce modelul de la Mioveni

Imaginile care confirma lansarea unei noi Dacii Logan. Ce schimbari aduce modelul de la Mioveni
  • Noua Dacia Logan a fost surprinsa in teste
  • Prototipul fotografiat anunta modificari la nivel estetic
  • Evacuarea provizorie indica un o noua motorizare
Distribuie pe Facebook

Dacia trece printr-o perioada extrem de aglomerata, compania de la Mioveni lucrand de zor pentru a pune la punct ultimele detalii legate de lansarea noii game Logan.

Toamna anului 2016 vine cu noutati majore in gama Dacia, compania de la Mioveni fiind asteptata sa lanseze cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Paris in perioada 1 - 16 octombrie o versiune imbunatatita a modelului Sandero.

De un tratament similar va avea parte si actualul Logan, prototipul fotografiat recent in teste pe drumurile Europei anuntand cateva modificari atat la nivelul partii frontale, cat si al celei posterioare.

Chiar si asa, cel mai important element surprins la exemplarul cu pricina consta in evacuarea provizorie, care ar putea sugera ca Dacia testeaza o noua motorizare. Sa fie oare vorba despre unitatea turbo de 1.2 litri si 125 de cai putere de pe Duster?

Dacia Logan Facelift - Poze SpionDacia Logan Facelift - Poze Spion

Dacia Logan Facelift - Poze Spion

Un raspuns exact la aceasta intrebare lipseste cu desavarsire pentru moment, o alta necunoscuta fiind interiorul. Sau, mai corect spus, modul in care el se va schimba in cazul modelului Logan Facelift.

Exista o oarecare posibilitate ca Dacia sa reimprospateze reteta actuala oferind noi tapiterii si ornamente, insa mult mai interesant de vazut este daca producatorul de la Mioveni va introduce pe lista cu optiuni si alte tehnologii decat cele existente.

Toate aceste mistere se vor spulbera, dupa cum precizam si anterior, la inceputul lunii octombrie, atunci cand versiunea imbunatatita a modelului Logan va debuta in mod public, cu ocazia Salonului de la Paris. Acelasi Mondial de l'Automobile 2016 va gazdui si premiera mondiala a gamei Sandero Facelift si, cu putin noroc, a lui Duster 2.

Dacia Logan Facelift - Poze Spion

Dacia Logan Facelift - Poze Spion

Dacia Logan Facelift - Poze Spion

Sursa Foto: http://www.motor1.com/news/63879/2017-dacia-logan-sedan-wagon-spy-shots-indicate-new-engine/Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Dacia Logan Facelift - Poze Spion
mai multe