Noul Mercedes S-Class Cabriolet iese pe strada, in primele teste

Noul Mercedes S-Class Cabriolet iese pe strada, in primele teste
  • Noul Mercedes S-Class Cabrio a fost surprins in teste
  • Modelul vine la pachet impreuna cu un acoperis textil
  • Lansarea pe piata va avea loc in cursul anului viitor
Distribuie pe Facebook

O noua versiune a modelului Mercedes S-Class W222 a fost surprinsa recent in teste, confirmand astfel zvonurile potrivit carora ultima generatie a navei amiral din Stuttgart va fi disponibila la vanzare in numeroase variante de caroserie.

Povestea modelului Mercedes S-Class W222 continua. Dupa ce a stabilit noi standarde in materie de eleganta si lux atat printre limuzinele planetei, cat si in lumea coupe-urilor de top, ultima generatie a impresionantei nave amiral din Stuttgart se pregateste acum sa se impuna si in cadrul clasei destinate decapotabilelor cu patru usi.

Asteptat sa soseasca pe piata in cursul anului viitor, mult anticipatul Mercedes S-Class Cabriolet imprumuta numeroase elemente stilistice de la versiunea cu acoperis fix, inclusiv interiorul ce impresioneaza in continuare prin cele doua monitoare digitale, ce masoara un generos 12.8 inch, amplasate la nivelul panoului de bord.

Mercedes S-Class Cabriolet - Poze Spion

Mercedes S-Class Cabriolet - Poze Spion

De asemenea, cea de-a treia varianta de caroserie a impresionantei nave amiral din Stuttgart va mai prelua de la modelul Coupe si gama de motorizari, clientii fiind asteptati sa aiba la dispozitie patru optiuni diferite, atat cu opt, cat si cu 12 cilindri in V. Inutil de mentionat, toate aceste unitati pe benzina vor fi supraalimentate cu ajutorul a doua turbine.

Astfel, noul Mercedes S500 Cabriolet va veni la pachet impreuna cu un V8 de 4.663 centimetri cubi si 455 cai putere, un motor V8 biturbo - de-aceasta data de 5.5 litri si pana la 585 cai putere, urmand a fi utilizat si pentru propulsia modelului S63 AMG Cabriolet. Devoratorii de unitati V12 cu capacitati cilindri monumentale vor putea opta atat pentru o versiune S600 de 530 CP, cat si pentru o varianta S65 AMG de 630 cai putere, capabil sa lupte de la egal la egal cu britanicul Bentley Continental GTC Speed.

Care va castiga intr-un final, ramane de vazut.

Mercedes S-Class Cabriolet - Poze Spion

Mercedes S-Class Cabriolet - Poze Spion

Mercedes S-Class Cabriolet - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes S-Class Cabriolet - Poze Spion
mai multe