Noi imagini spion cu misteriosul prototip Dacia Logan 2

Noi imagini spion cu misteriosul prototip Dacia Logan 2
  • Un nou prototip misterios ce aduce cu Dacia Logan 2 a fost surprins recent
  • Automobilul beneficiaza si cateva detalii vizuale intalnite la Renault Symbol
  • Exista posibilitatea ca modelul sa ascunda sub capota un 1.2 TCe de 125 CP
Distribuie pe Facebook

Un nou prototip misterios ce aduce cu Dacia Logan 2 a fost surprins recent pe strazile din Romania, automobilul cu pricina ascunzandu-si sub camuflaj designul spoilerelor fata si spate. Nu este exclusa, de asemenea, nici posibilitatea ca ceea ce vedem in aceste fotografii spion sa fie, de fapt, un Renault Symbol.

Intreaga lume auto a fost luata prin surprindere la sfarsitul lunii trecute, atunci cand 4Tuning a publicat in exclusivitate un set de imagini spion care surprindeau un action un prototip ce aducea cu noua Dacia Logan 2. Din pacate, informatiile cu privire la automobilul fotografiat pe Valea Prahovei au intarziat sa apara, insa misterul care pluteste in aer este dus mai departe de un nou prototip ce ne duce cu gandul la cea de-a doua generatie a berlinei de la Mioveni.

Asadar, ce pregateste Dacia? ? Daca tinem cont ca Logan-ul 2 a fost lansat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Paris din toamna anului trecut, faceliftul este oarecum scos din discutie. De asemenea, cea de-a doua generatie a berlinei de la Mioveni se bucura deja de mai toate echipamentele regasite la nivelul modelelor Lodgy, respectiv Sandero 2, astfel ca si aceasta teorie iese din discutie.

Drept urmare, singura posibilitate care ramane in picioare este urmatoarea: prototipul surprins cu cele doua diferite ocazii este fie o Dacia Logan 2, fie un Renault Symbol echipat cu noua motorizare 1.2 TCe de 125 cai putere ce propulseaza si versiunea imbunatatita a modelului Dacia Duster.

Tu ce parere ai? Ce noutati crezi ca se ascunde sub camuflajul celor doua misterioase prototipuri?

Prototip Dacia Logan 2 - Poze Spion

Prototip Dacia Logan 2 - Poze Spion

Prototip Dacia Logan 2 - Poze Spion

Prototip Dacia Logan 2 - Poze Spion

Prototip Dacia Logan 2 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Prototip Dacia Logan 2 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2013