Noul Mercedes C-Class Coupe iese partial necamuflat pe strazile Europei

Noul Mercedes C-Class Coupe iese partial necamuflat pe strazile Europei
  • Noul Mercedes C-Class Coupe iese partial necamuflat pe strazile Batranului Continent
  • Viitorul rival german al duo-ului format din Audi A5 si BMW Seria 4 va debuta oficial in toamna acestui an
  • Gama de motorizari promite numeroase propulsoare supraalimentate pe benzina si motorina
Distribuie pe Facebook

Viitorul rival german al duo-ului format din Audi A5 si BMW Seria 4 va debuta oficial in toamna acestui an, cu ocazia salonului auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 17 - 27 septembrie.

Surprins partial necamuflat pe strazile Batranului Continent, noul Mercedes C-Class Coupe adopta in mare parte acelasi design sportiv precum cel al versiunii in patru portiere, singurele diferente semnificative intre cele doua variante regasindu-se, deloc surprizantor, la nivelul partii posterioare.

Fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza ca viitorul rival german al duo-ului format din Audi A5 si BMW Seria 4 va avea si aici ca sursa de inspiratie sedanul de clasa medie din Stuttgart.

Mercedes C-Class Coupe - Noi Poze SpionMercedes C-Class Coupe - Noi Poze Spion

Mercedes C-Class Coupe - Noi Poze Spion

Aceeasi versiune in patru portiere ii va imprumuta noului Mercedes C-Class Coupe si gama sa de motorizari, clientii urmand a avea astfel la dispozitie numeroase propulsoare supraalimentate pe benzina si motorina, atat cu patru, cat si cu sase sau opt cilindri.

Printre variantele care vor frange inima iubitorilor de stil si performanta se numara si modelul C450 AMG Sport, livrat la pachet alaturi de un V6 bi-turbo de trei litri ce dezvolta peste 360 de cai putere.

Viitorul rival german al duo-ului format din Audi A5 si BMW Seria 4 va fi disponibil la vanzare, bineinteles, si intr-o savoare C63 AMG, a carei unitate V8 bi-turbo de patru litri promite sa produca pana la 510 CP.

Modelul in cauza va mai dispune, de asemenea, si de o suspensie sport special modificata, de un sistem de franare echipat cu componente pe masura puterii maxime covarsitoare, dar si de diferential cu alunecare limitata.

Dupa cum precizam si anterior, noul Mercedes C-Class Coupe va fi prezentat in premiera mondiala in toamna acestui an, cu ocazia celei de-a 66-a editii a Salonului Auto de la Frankfurt - eveniment ce se desfasoara in perioada 17 - 27 septembrie.

Sursa Foto: Worldcarfans

Mercedes C-Class Coupe - Noi Poze Spion

Mercedes C-Class Coupe - Noi Poze Spion

Mercedes C-Class Coupe - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mercedes C-Class Coupe - Noi Poze Spion
mai multe