Noul Mercedes C-Class Wagon ni se dezvaluie in primele fotografii spion

Noul Mercedes C-Class Wagon ni se dezvaluie in primele fotografii spion
  • Noul Mercedes C-Class a fost surprins in primele fotografii spion
  • Debutul oficial ar putea avea loc luna viitoare, la Salonul de la Geneva
  • Gama de motorizari va include numeroase unitati diesel si pe benzina
Distribuie pe Facebook

Lansata initial intr-o versiunea sedan, cea mai noua generatie a modelului Mercedes C-Class se pregateste sa soseasca pe piata si intr-o varianta break. Pana atunci insa, viitorul Mercedes C-Class T-Modell ni se dezvaluie in primele fotografii spion.

Asemeni versiunii in patru usi, dezvaluita cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la inceptului acestui an, noul Mercedes C-Class T-Modell va fi construit pe platforma modulara MRA, ce ofera in echiparea standard un sistem de tractiune spate. Cu toate acestea, nu ar fi de mirare ca viitorii cumparatori ai break-ului german sa poata opta si pentru un sistem de tractiune integrala.

Mercedes C-Class T-Modell - Poze Spion

De asemenea, urmatoarea generatie a rivalului din Stuttgart pentru Audi A4 Avant si BMW Seria 3 Touring este asteptata sa se bucure si ea de o constructie ultra-usoara, precum varianta sedan, cresterea aluminiului utilizat la nivelul caroseriei (si nu numai) aducand o reducere a greutatii cu cateva zeci de kilograme. Drept urmare, consumul de carburant ar trebui sa scada cu cateva procente, la aceasta situatie contribuind si revizuirea gamei de motorizari.

Mercedes C-Class T-Modell - Poze Spion

Si daca tot veni vorba de gama de motorizari, aceasta va fi preluata cel mai probabil de la modelul in patru usi si va include unitati dintre cele mai variate, atat pe benzina, cat si pe motorina. In plus, nu este scoasa din discutie nici o versiune dotata cu un sistem de propulsie hibrid, varful de gama urmand a fi reprezentat de varianta de inalta performanta Mercedes C63 AMG T-Modell, ce va gazdui sub capota o motorizare V8 twin-turbo de patru litri si cel putin 450 de cai putere.

Mercedes C-Class T-Modell - Poze Spion

In ceea ce priveste aspectul estetic, cea mai noua generatie a modelului Mercedes C-Class T-Modell se va putea lauda cu acelasi aspect atractiv ce caracterizeaza varianta sedan, singurele diferente majore intre cele doua automobile urmand a fi intalnite la nivelul partii posterioare. In rest, o buna parte din design-ul exterior si cel interior vor ramane neschimbate, un detaliu care nu ar trebuie sa reprezinte nici un fel de surpriza pentru nimeni.

Mercedes C-Class T-Modell - Poze Spion

Desi nu este nimic oficial la acest moment, noul Mercedes C-Class T-Modell ar putea debuta in premiera mondiala luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes C-Class T-Modell - Poze Spion
mai multe