Noul Mercedes C63 AMG Coupe iese in teste pe strazile Germaniei

Noul Mercedes C63 AMG Coupe iese in teste pe strazile Germaniei
  • Noul Mercedes C63 AMG Coupe ni se arata in primele fotografii spion
  • Viitorul rival al modelului BMW M4 propune un V8 cu 476 sau 510 CP
  • Debutul oficial va avea loc chiar in toamna acestui an, la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Primele imagini spion ce surprind viitorul rival din Stuttgart al modelului BMW M4 sunt aici. Nu te astepta insa la prea multe detalii de observat, prototipul fotografiat fiind extrem de bine camuflat.

Cea de-a treia versiune de caroserie a noului Mercedes C-Class va debuta in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, spun cei de la Autocar. Tot atunci va sosi si modelul de inalta performanta C63 AMG Coupe, care ni se dezvaluie astazi in numeroase fotografii spion.

Aflat la prima sa iesire in public, viitorul rival din Stuttgart al modelului BMW M4 nu lasa la vedere decat cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare, sub camuflajul omniprezent ascunzandu-se, de asemenea, si o pereche de spoilere fata / spate agresiv stilizate, plus un set de jante de dimensiuni generoase.

Nici interiorul nu va scapa neatins, noul Mercedes C63 AMG Coupe urmand a se diferentia aici de versiunea standard prin volanul sport cu design in trei spite, prin scaunele fata cu suport lateral marit si, nu in ultimul rand, prin insertiile de fibra de carbon de la nivelul panoului de bord (si nu numai).

In ceea ce priveste departamentul tehnic, este de asteptat ca viitorul rival din Stuttgart al modelului BMW M4 sa vina la pachet cu acelasi V8 bi-turbo de patru litri precum varianta sa in patru usi. Drept urmare, clientii vor avea si in cazul de fata posibilitatea de a alege intre doua variante diferite de putere.

476 cai putere si 650 Newton-Metri ar putea oferi noul Mercedes C63 AMG Coupe in versiunea de baza, pe cand optiunea de top C63 AMG S Coupe va fi, cel mai probabil, caracterizata de un total de 510 CP si 700. Meniul va fi completat, in ambele cazuri, de o transmisie automata si un sistem de tractiune spate.

Suspensia si sistemul de franare vor fi si ele modificate pentru un maximum de performanta, printre elementele cu care ne va intampina viitorul rival din Stuttgart al modelului BMW M4 numarandu-se inclusiv un timp de numai patru secunde pentru sprintul 0 - 100 kilometri pe ora.

Noul Mercedes C63 AMG Coupe - Poze Spion

Noul Mercedes C63 AMG Coupe - Poze Spion

Noul Mercedes C63 AMG Coupe - Poze Spion

Noul Mercedes C63 AMG Coupe - Poze Spion

Noul Mercedes C63 AMG Coupe - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Noul Mercedes C63 AMG Coupe - Poze Spion
mai multe