Noul VW Golf R400, surprins pentru prima oara in teste!

Noul VW Golf R400, surprins pentru prima oara in teste!
  • Versiunea de serie a conceptului VW Golf R400 a fost surprinsa pentru prima oara in teste
  • Noul hot-hatch din Wolfsburg va debuta cel mai probabil inainte de sfarsitul anului 2016
  • Lista cu ingrediente magice ar putea include un 2.0 TSI de 400+ CP, plus cutie DSG si tractiune AWD
Distribuie pe Facebook

Se pare ca germanii de la Volkswagen nu au glumit atunci cand au anuntat ca experimentul cunoscut sub numele Golf R400 va fi disponibil inclusiv intr-o versiune disponibila publicului larg.

Prezentat in premiera mondiala cu ocazia salonului auto desfasurat la Beijing in primavara anului 2014, Volkswagen-ul Golf R400 Concept a surprins o intreaga planeta cu cifrele si numerele din dotarea sa.

Nici mai mult, nici mai putin de 400 CP si 450 Nm livreaza tuturor celor patru roti propulsorul 2.0 TSI prezent la datorie, transmisia cu dublu ambreiaj oferita in standard contribuind si ea din plin la sosirea primilor 100 km/h dupa doar 3.9 secunde.

VW Golf R400 - Poze SpionVW Golf R400 - Poze Spion

La acelasi nivel maret de performanta se ridica, de asemenea, si valoarea din dreptul vitezei maxime, acul vitezometrului promitand in cazul de fata o incursiune pana la pragul celor 280 de kilometri pe ora.

Dar vestile bune nu se opresc aici. Ba dimpotriva, abia acum sosesc: conform germanilor de la Volkwagen, experimentul cunoscut sub numele Golf R400 va fi disponibil inclusiv intr-o versiune disponibila publicului larg.

Cand va sosi si cat va costa aceasta sunt intrebari care duc pentru moment lipsa unui raspuns oficial, insa nu ar trebui sa ne surprinda daca vanzarile viitorului hot-hatch din Wolfsburg vor debuta inainte de sfarsitul anului 2016, la un pret pozitionat sub 50.000 de euro.

Principala noastra "problema" o reprezinta ce anume va pastra noul Volkswagen Golf R400 de la conceptul cu acelasi nume, multiple voci din industria auto sustinand ca puterea maxima va tinde catre 420 CP in cazul versiunii de productie.

Iar pentru ca situatia sa fie si mai complicata decat este deja, fotografii spion responsabili cu surprinderea acestui prototip in actiune au declarat ca sunetul produs de evacuarea aducea mai mult a 2.5 turbo in cinci cilindri decat a 2.0 TSI...

VW Golf R400 - Poze Spion

VW Golf R400 - Poze Spion

VW Golf R400 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze VW Golf R400 - Poze Spion
mai multe