Poze Spion: Audi R8 E-Tron, surprins din nou in teste

Poze Spion: Audi R8 E-Tron, surprins din nou in teste
Chiar daca au renuntat - cel putin pentru moment, la decizia de a mai scoate pe piata o versiune de productie a conceptului R8 E-Tron, germanii de la Audi continua sa efectueze numeroase teste in compania supercarului electric din Ingolstadt.
Distribuie pe Facebook

Pana cu putin timp in urma, germanii de la Audi isi puneau mai toate sperantele in modelul R8 E-Tron, oficialii constructorului din Ingolstadt chiar trimitand o echipa de ingineri la Nurburgring, pentru a testa capacitatea de efort a supercarului electric in cadrul Iadului cel Verde. Inutil de mentionat, impresionantul Audi R8 E-Tron a reusit pe-atunci sa stabileasca un nou record, cele opt minute si noua secunde inregistrate conferindu-i supercarului german titlul de Cel mai rapid automobil electric de la Nurburgring.

Audi R8 E-Tron - Poze Spion

Aceasta performanta nu a folosit insa la nimic, germanii de la Audi renuntand in cele din urma la decizia de a mai lansa pe piata modelul R8 E-Tron, printre principalele motive invocate de oficialii constructorului din Ingolstadt numarandu-se si autonomia limitata a supercarului electric. Chiar si asa, testele realizate de inginerii germani in compania modelului Audi R8 E-Tron continua, un astfel de prototip fiind surprins recent pe strazile pline de zapada din Nordul Europei.

Audi R8 E-Tron - Poze Spion

Cu toate acestea insa, acest lucru nu inseamna neaparat ca oficialii constructorului din Ingolstadt s-au razgandit inca o data si planuiesc din nou lansarea unei versiuni de productie a supercarului electric. Ba din contra: se poate spune ca modelul Audi R8 E-Tron va ajuta si el la dezvoltarea tehnologiilor electrice ce urmeaza a fi implementate la celelalte automobile din gama companiei germane, pe cand in timpul liber va fi star de cinema, alaturi de Tony Stark si Iron Man.

Audi R8 E-Tron - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi R8 E-Tron - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2013