Poze spion cu viitorul Mercedes S-Class

Poze spion cu viitorul Mercedes S-Class
Mercedes-Benz S-CLass 2013 se apropie de lansare. Masina complet camuflata a fost surprinsa in cadrul unor teste din zona indepartata a Scandinaviei, pe drumuri inzapezite si conditii grele. Masina se va lansa oficial pe la mijlocul acestui an si va fi noua "nava amiral" de la Mercedes, cu facelift, interior nou si motoare mai eficiente.
Distribuie pe Facebook

Atunci cand vezi in pozele spion ca masina trece pe langa un ren care tocmai a traversat strada, realizezi ca testele in conditii aprige de vreme sunt reale. Asa si cu acest Mercedes surprins in nord, care, desi camuflat serios de parca ar avea o haina de iarna, iti dai seama ca este viitorul S-Class.

Poze spion cu viitorul Mercedes S-Class

Din poze se vede ca masina luxoasa este ceva mai lunca si mai lata decat actuala generatie, ceea ce se traduce cu o mare atentie asupra spatiului interior de care se vor bucura noii clienti de S-Class. In rest, asa cum ii sta bine oricarei generatii noi, avem grila cea nou care este si pe alte modele, faruri si stopuri noi, dar si elemente mai curate la exterior.

Poze spion cu viitorul Mercedes S-Class

Sub capota motorului, noul S-Class S550 va avea un motor V8 Twin Turbo de 429 cp, in schimb ce S600 va avea 510 cp scosi de cei 12 cilindri ai sai. Versiunea AMG nu va ezita sa apara si va avea 550 cp din noul motor V8 ce poarta semnatura tunerului "de casa".

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Poze spion cu viitorul Mercedes S-Class
mai multe