POZE Spion: Noul BMW Seria 7 ne arata pentru prima oara interiorul sau

POZE Spion: Noul BMW Seria 7 ne arata pentru prima oara interiorul sau
  • Noul BMW Seria 7 a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Limuzina germana are un interior inspirat de ultimul Seria 3
  • Debutul oficial va avea loc inainte de sfarsitul anului 2015
Distribuie pe Facebook

Actualul BMW Seria 7 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale, o noua generatie a limuzinei germane fiind asteptata sa-si faca aparitia chiar inainte de sfarsitul anului viitor. Cum va arata aceasta, ramane sa aflam - doar intr-o oarecare masura, ce-i drept - chiar din urmatoarele fotografii.

Surprins pentru prima oara in teste, noul BMW Seria 7 G11 nu ne ofera prea multe detalii cu privire la aspectul sau exterior, aproape intreaga caroserie fiindu-i acoperita de un camuflaj deloc prietenos.

Noul BMW Seria 7 - Poze Spion

Cu toate ca exista posibilitatea sa ne inselam, urmatoarea generatie a limuzinei germane pare sa reprezinte mai degraba o evolutie din acest punct de vedere, revolutia fiind pastrata pentru aspectul interior.

Dupa cum putem observa si cu ocazia acestor fotografii spion, noul BMW Seria 7 G11 va avea parte de o restilizare completa a panoului de bord, designerii din Munchen luand modelul Seria 3 F30 drept sursa de inspiratie.

Nu arata deloc rau, insa este mult prea putin pentru ca urmatoarea generatie a limuzinei germane sa poata concura propunerea Mercedes-ului S-Class W222. Cel putin din punctul nostru de vedere.

In schimb, departamentul tehnic se anunta mult mai impresionant, informatiile disponibile pentru moment indicand faptul ca noul BMW Seria 7 G11 se va bucura de o constructie ultra-usoara.

Noul BMW Seria 7 - Poze Spion

Noul BMW Seria 7 - Poze SpionNoul BMW Seria 7 - Poze SpionNoul BMW Seria 7 - Poze Spion

Altfel spus, urmatoarea generatie a limuzinei germane va fi realizata dintr-un mixt de aluminiu, magneziu si chiar fibra de carbon, rezultatul final fiind sinonim cu o reducere a greutatii cu pana la 200 de kilograme.

Referitor la gama de motorizari nu avem prea multe de spus, cu exceptia faptului ca oficialii BMW au exclus inca o data posibilitatea lansarii unei versiuni de inalta performanta, cu indicativul M7.

Drept urmare, este de asteptat ca Seria 7 G11 sa fie disponibil la vanzare - ca si pana acum, de altfel, in numeroase variante diesel si pe benzina, cu sase, opt sau 12 cilindri in linie sau V.

Nu ar fi exclus, de asemenea, ca urmatoarea generatie a limuzinei germane sa poate fi comandata si alaturi de un propulsor turbo de doi litri, insa acest lucru ramane de vazut. Lucru valabil si pentru o aroma hibrid, respectiv M Performance.

Noul BMW Seria 7 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Noul BMW Seria 7 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Noiembrie 2014