Poze Spion: Noul Lamborghini Huracan ne dezvaluie cateva dintre liniile si formele sale

Poze Spion: Noul Lamborghini Huracan ne dezvaluie cateva dintre liniile si formele sale
  • Inlocuitorul modelului Lamborghini Gallardo a fost surprins din nou in teste
  • Supercarul italian ne dezvaluie cateva dintre liniile si formele sale exterioare
  • Noul Lamborghini Cabrera ar putea debuta in primavara anului viitor, la Geneva
Distribuie pe Facebook

Desi continua sa apara complet camuflat, inlocuitorul modelului Lamborghini Gallardo nu ezita sa ne dezvaluie cateva dintre liniile si formele ce alcatuiesc design-ul sau exterior.

Dupa stirea de la sfarsitul saptamanii trecute, din care am reusit sa aflam care ar putea fi numele sau, inlocuitorul modelului Lamborghini Gallardo revine astazi in atentia noastra, acesta fiind surprins intr-o noua serie de fotografii spion. Si, desi continua sa pozeze complet camuflat, viitorul automobil de inalta performanta al companiei din Sant'Agata Bolognese nu ezita sa ne dezvaluie cateva dintre liniile si formele ce alcatuiesc design-ul sau exterior.

Lamborghini Huracan - Noi Poze SpionLamborghini Huracan - Noi Poze Spion

Asadar, ce se poate spune la acest moment despre mult anticipatul Lamborghini Cabrera Huracan? Pai, in afara vechilor zvonuri care anunta prezenta sub capota a unei unitati aspirate cu zece cilindri in V, de 5.2 litri si aproximativ 600 cai putere, nimic nou. Asta daca nu cumva ne decidem sa aruncam o privire atenta asupra celor mai noi fotografii spion surprinse, care lasa la vedere cateva dintre detaliile angulare ale supercarului italian, inclusiv jantele sau blocurile optice inzestrate cu tehnologia LED.

Pe scurt, inlocuitorul modelului Lamborghini Gallardo este asteptat sa se bucure de un aspect exterior agresiv, influentat de liniile si formele angulare ale navei amiral Aventador LP700-4, in timp ce propulsia sa va fi asigurata de o versiunea imbunatatita a actualei motorizari V10. De asemenea, pe langa aparitia unui plus de putere, fisa cu specificatii tehnice a viitorului automobil de inalta performanta al companiei din Sant'Agata Bolognese va mai gazdui, cel mai probabil, si un minus de greutate rezultat in urma utilizarii din plin a fibrei de carbon, respectiv aluminiului.

Lamborghini Huracan - Noi Poze SpionLamborghini Huracan - Noi Poze Spion

Daca va fi insa asa cum zicem noi, ramane sa aflam in primavara anului viitor, atunci cand noul Lamborghini Huracan va debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Lamborghini Huracan - Noi Poze Spion
mai multe