Skoda continua testele in compania noului Kodiaq. SUV-ul ceh a dat recent buzna la Nurburgring

Skoda continua testele in compania noului Kodiaq. SUV-ul ceh a dat recent buzna la Nurburgring
  • Noul Skoda Kodiaq a fost surprinsa in teste la Nurburgring
  • Automobilul ceh isi ascunde in continuare design-ul exterior sub un camuflaj omniprezent
  • Gama de motorizari va include unitati pe benzina si motorina
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul de saptamana ne aduce un nou set de fotografii spion ale viitoarei Skoda Kodiaq, masina producatorului ceh de automobile fiind surprinsa de-aceasta data la Nurburgring.

Lansarea noii Skode Kodiaq se apropie cu pasi repezi, producatorul ceh de automobile intensificand astfel testele realizate in compania viitorului sau Sport Utility Vehicle.

Daca ultima oara se plimba complet nestingherita pe drumurile publice ale Europei, versiunea de serie a conceptului VisionS a fost surprinsa de-aceasta data alergand pe circuitul de la Nurburgring.

Camuflajul nu a disparut, din pacate, nicaieri, astfel ca design-ul exterior al noii Skode Kodiaq ramane in continuare un mare mister. La fel si cel interior, bineinteles.

Skoda Kodiaq la NurburgringSkoda Kodiaq la Nurburgring

Este totusi de asteptat ca viitorul SUV ceh sa imprumute numeroase elemente de design atat de la modelele actuale, cat si de la conceptul VisionS dezvaluit in premiera mondiala in primavara acestui an.

Tot de acolo vor veni si cele mai multe dintre motorizari, noua Skoda Kodiaq urmand a pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de unitati turbo pe benzina si motorina.

Ulterior, propulsoarelor clasice din familia TSI si TDI li se va alatura un sistem de propulsie hibrid, care ar putea combina un benzinar turbo de 1.4 litri cu doua motoare electrice si o baterie de 12.4 kWh.

In functie de alegerea facuta, in pachetul tehnic isi va mai face aparitia si o cutie manuala sau una automata de tip DSG, respectiv un sistem de tractiune fata ori integrala.

Asa cum am tot precizat in ultima perioada de timp, versiunea de serie a conceptului VisionS va debutat in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Paris.

Skoda Kodiaq la Nurburgring

Skoda Kodiaq la Nurburgring

Skoda Kodiaq la Nurburgring

Skoda Kodiaq la Nurburgring

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Skoda Kodiaq la Nurburgring
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2016