Surprize, surprize: Sa fie oare aceasta noua Dacie Sandero RS?

Surprize, surprize: Sa fie oare aceasta noua Dacie Sandero RS?
  • Noua Dacia Sandero RS a fost surprinsa in teste
  • Modelul va debuta in mod oficial anul viitor
  • Prototipul fotografiat are discuri pe toate cele 4 roti
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa soseasca pe piata in cursul anului viitor, primul hot-hatch din istoria companiei de la Mioveni a fost surprins complet necamuflat, intr-o serie de teste realizate pe teritoriul Spaniei.

Faptul ca Dacia lucreaza la o versiune de performanta a modelului Sandero nu mai reprezinta deja nici un secret pentru nimeni, acest lucru fiind confirmat chiar si de seful diviziei Renault Sport.

Conform aceluiasi Patrice Ratti, primul hot-hatch din istoria companiei de la Mioveni va fi disponibil la vanzare incepand cu anul viitor, urmand a se bucura de o motorizare complet noua.

Din pacate, oficialul francez nu a facut publice si alte detalii referitoare la mult anticipata Dacie Sandero RS / Sport insa, dupa cum putem observa in aceste poze spion, meniul tehnic va include si discuri de franare pentru toate cele patru roti, respectiv sistem de evacuare cu doua tobe de esapament.

Dacia Sandero Sport - Poze SpionInsertii de plasa pentru grilele frontale.

Dacia Sandero Sport - Poze SpionDiscuri de franare pentru rotile fata.

Surprins complet necamuflat pe drumurile din Spania, prototipul ce anunta primul hot-hatch din istoria companiei de la Mioveni nu pare sa aduca nici un fel de imbunatatire vizuala comparativ cu varianta standard, exceptie facand insertiile de plasa de la nivelul partii frontale, respectiv jantele cu design in cinci spite.

Desi asteptata cu sufletul la gura de intreaga Romanie, noua Dacia Sandero RS / Sport NU va fi comercializata si pe Batranul Continent, oficialii Renault preferand sa se concentreze asupra pietelor in curs de dezvoltare, precum Rusia sau Brazilia.

Poate vom avea mai mult noroc cu viitorul Logan Sport, fotografiat si el recent in teste. Tot cu jante din aliaj in cinci spite, tot cu discuri de franare pentru cele toate patru roti, insa fara evacuarea dubla si partea frontala la vedere.

In cazul in care nici aceasta dorinta nu ni se va indeplini, nu ne ramane decat sa ne multumim cu cei 90 de cai putere oferiti atat de unitatea turbo pe benzina de 1.2 litri, cat si de propulsorul turbodiesel de 1.5 litri.

Dacia Sandero Sport - Poze SpionDiscuri de franare pentru rotile spate.

Dacia Sandero Sport - Poze SpionSi, cireasa de pe tort, evacuare dubla!

Sursa Foto: motor.es

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Dacia Sandero Sport - Poze Spion
mai multe