Ministerul Mediului: Rezervarea si eliberarea cuponului Rabla nu sunt conditionate de achitarea unor sume

Ministerul Mediului: Rezervarea si eliberarea cuponului Rabla nu sunt conditionate de achitarea unor sume
Rezervarea si eliberarea cuponului valoric in cadrul Programului Rabla nu sunt conditionate de achitarea unor sume de bani sau de efecuarea unor prestatii de catre posesorul vehiculului, a anuntat Ministerul Mediului si Padurilor. Precizarea vine ca urmare a unor materiale aparute recent in presa cu privire la felul in care unitatile REMAT repartizeaza tichetele valorice.
Distribuie pe Facebook
"Precizam ca, in Ghidul de finantare a Programului Rabla, aprobat prin Ordinul Nr. 981/2012, este precizat ca 'Preluarea in custodie a autovehiculului uzat, eliberarea certificatului de distrugere, precum si rezervarea si eliberarea tichetului valoric nu pot fi conditionate de achitarea unor sume de bani sau de efectuarea altor prestatii de catre proprietar'.", se arata intr-un comunicat al Ministerului Mediului.
"De asemenea, Ordinul de aprobare a Ghidului de finantare are o anexa prin care este aprobat si modelul de protocol incheiat intre Administratia Fondului pentru Mediu si colectori. Conform acestui protocol, colectorul se obliga 'sa nu conditioneze preluarea in custodie, eliberarea certificatului de distrugere, precum si rezervarea si eliberarea tichetului valoric de achitarea unor sume de bani sau de efectuarea altor prestatii de catre proprietari'", informeaza acelasi comunicat.
Distribuie pe Facebook
mai multe