Oferte speciale prin Programul Rabla la masinile Opel de la Union Motors

Oferte speciale prin Programul Rabla la masinile Opel de la Union Motors
  • Reduceri de pana la 25% la modelele din oferta.
  • Opel Flex Time – trei luni de gratie la plata ratelor de leasing in fiecare an al contractului.
  • Prima revizie gratuita la noul Opel.
Distribuie pe Facebook

Acum ca a demarat Programul Rabla 2013, tot mai multi dealeri ofera masini la preturi avantajoase. Unul dintre acestia este Union Motors care propune modele Opel din gama la un pret redus chiar si cu 25% fata de pretul din catalog.

Cei de la Union Motors din Bucuresti au gasit un nume inspirat pentru campania de reduceri prin Programul Remat. "Parcheaza-ti Rabla si demareaza cu un Opel" este numele promotiei care propune preturi avantajoase la masinile Opel, dar si avantaje pentru clientii care vor sa achizitioneze o masina noua prin intermediul Rabla 2013. E vorba de servicii Opel Flex Time si de tip post vanzare care se ofera acum gratuit.

Masinile care pot fi acum cumparata la un pret excelent in aceasta perioada sunt modelele Corsa, Astra si Insignia. De exemplu, un Opel Corsa incepe de la 8.227 Euro cu TVA si un tichet Remat incluse, un Opel Astra Noua Generatie are un pret de pornire de 11.800 Euro cu TVA si un tichet Remat incluse, iar limuzina Insignia incepe de la 15.400 Euro cu TVA si un coucher Rabla incluse. Aceste preturi sunt valabile pentru achizitia in sistem leasing.

Monica Burculet, Director General Union Motors, declara: „Am configurat pentru campania Rabla oferte avantajoase pornind de la cele mai solicitate modele din gama Opel, iar reducerile urca pana la 25% in cazul anumitor autoturisme. In plus, impreuna cu partenerii nostrii, punem la dispozitie sisteme de finantare cu dobanda de la 5,9% pe an”

Pe langa preturile avantajoase, Union Motors mai ofera la achizitia unui model Opel si Opel Flex Time prin care clientul are 3 luni de gratie la plata ratelor in fiecare an, pe toata durata contractului de leasing. In afara de acest avantajs serios, dealerul din Otopeni mai da gratuit si prima revizie pentru noua masina cumparata.

„Vrem in primul rand ca participantii la program sa fie multumiti de oferta dar si de serviciile ulterioare. Avem solicitari, si activitatea programului este constanta, dar nu putem sa nu vedem ca este un numar mult mai redus de clienti fata de anul trecut, chiar daca acum tichetul este valabil doar 45 de zile si acest lucru ar trebui sa grabeasca decizia de achizitie”, a mai adaugat Monica Burculet.

Distribuie pe Facebook
mai multe