Programul RABLA 2013 se suplimenteaza cu 3000 de vouchere

Programul RABLA 2013 se suplimenteaza cu 3000 de vouchere
  • Pana acum au fost distribuite 17.000 de tichete pentru persoane fizice
  • Institutiile si persoanele juridice au avut 3000 de tichete
  • Valoarea unui tichet este de 6500 de lei
Distribuie pe Facebook

Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) va suplimenta numarul tichetelor valorice in programul RABLA cu inca 3000. Acestea sunt destinate persoanelor fizice si vor putea fi distribuite inca de joi.

Cele 3000 de vouchere Remat vor fi repartizate in functie de numarul de autoturisme mai vechi de 10 ani care sunt in parcurile auto judetene. Aceasta numaratoarea va fi realizata de catre cei de la DRPCIV iar repartizarea tichetelor se va face in mod egal intre centrele Remat dintr-un judet anume.

Daca mai sunt doritori care vor sa-si duca masinile la casat, acestia trebuie sa se inscrie la un centru autorizat numit colector validat si sa obtina certificatul de casare. Impreuna cu acesta si cu documentele care atesta radierea vehiculului, va avea la dispozitie 10 zile ca sa-si ridice tichetul Rabla in valoare de 6500 de lei.

Insa tichetul este transmisibil numai o data. Cine are un voucher si vrea sa-si cumpere un automobil nou, trebuie sa-l depuna la dealerul care participa in program pana la data de 20 decembrie 2013. Adica cei care vor sa-si cumpere o masina noua au mai putin de 2 luni la dispozitie sa obtina un voucher si sa faca actele necesare achizitionarii.

Daca vrei sa cumperi un autoturism cu norma de poluare Euro 6, statul iti mai ofera un bonus in valoare de 500 de lei sub forma unui Eco-Tichet. Acesta este valabil numai pentru modelele care au o cantiate de emisii de CO2 mai mica de 100g/km sau in cazul automobilelor hibride si electrice. Pot fi cumulate maxim doua Eco-Tichete valorand in total 1000 de lei. Asadar, un cumparator poate beneficia de maximum 7500 de lei reducere la cumpararea unui autoturism nou.

Distribuie pe Facebook
mai multe