Dacia Logan va costa anul viitor 1000 de Euro!

Dacia Logan va costa anul viitor 1000 de Euro!
Nu, nu este nicio gluma! Ministerul Mediului chiar vrea sa scape cu tot dinadinsul de rable, asa ca pentru 2011 pregateste Programul Rabla cu 5 prime de casare. Si cum fiecare prima valoreaza aproape 1000 de Euro si un Logan nou este intre 5 si 6000 de Euro, clientul va mai scoate din buzunar cash numai 1000 de Euro!
Distribuie pe Facebook
Nu este nicio superoferta si nici vreo promotie a celor de la Dacia, ci doar noul program "Rabla" din 2011. Se pare ca, exista mari sanse ca anul viitor, in cadrul acestui program, sa fie acceptate cinci vouchere si nu trei ca in editia actuala. Asta ar insemna un sprijin de aproximativ 4.400 de euro la achizitionarea unei masini noi.
Conform celor de la capital.ro biroul de presa al Ministerului Mediului a confirmat ca oficialii au in plan modificarea Programului de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National, prin acceptarea a nu mai putin de cinci rable, spre deosebire de trei, cate sunt valabile in versiunea actuala a programului.
In acest fel, sprijinul acordat de stat va fi de cinci vouchere, in valoare de 3.800 de lei fiecare.

Astfel, cei care vor sa-si achizitioneze o masina noua vor beneficia de un bonus de aproximativ 4.400 de euro, iar daca tinem cont ca in 2010, aproape jumatate din tichete au fost utilizate pentru cumpararea de Logan, inseamna ca celebra "Dacie de cinci mii de euro" va costa, prin acest program, doar o mie de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Promotii Auto DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2010